USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Гнідаві у Луцьку хочуть збудувати п’ятиповерхівку

29 Серпня 2018 21:50
Внести зміни до детального плану території житлового масиву просить підприємець, який хоче побудувати багатоквартирний будинок.

Про це йшлося під час пленарного засідання 46 сесії Луцької міськради 29 серпня.

Депутати надали дозвіл на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Шота Руставелі, Даньшина, Стара Дорога, Прасолів (житловий масив «Гнідава»).

Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, у 1990-их роках Волинська філія Діпроміста розробила генеральний план житлового масиву «Гнідава», а в 2011 році до нього вносили зміни.

У міськраду звернувся підприємець Д. Король з проханням внести зміни до цього детального плану території з метою будівництва багатоквартирних житлових будинків. Наразі там передбачена зона індивідуального житлового будівництва, а підприємець має намір побудувати п’ятиповерхівку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хохо Показати IP 29 Серпня 2018 21:55
і знов з поаерхів комузь в двір будуть заглядати. совість є? ківерцівська перед прилуцьким мостом аж до небіжки поля гектарами... там будуй
saa до хохо Показати IP 30 Серпня 2018 02:04
Там Ківерцівський район...
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2018 10:06
Якщо там була передбачена зона ідивідуального житлового будівництва, то чого влада брехала ветеранам АТО, що в Луцьку нема землі для спорудження будинків ? Хлопці, а ну но візьміться за них !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus