USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ще одну дитину-сироту забезпечили житлом у Луцьку

20 Лютого 2019 10:28
Однокімнатною квартирою забезпечать особу з категорії дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, відповідно до програми «Придбання житла для дітей-сиріт».

Про це йшлося 20 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як поінформував керівник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, по програмі «Придбання житла для дітей-сиріт» вдалося придбати ще одну однокімнатну квартиру площею 22,1 квадратного метра. Її мають надати Артуру Ковальчуку, який перебуває на квартирному обліку з 2006 року й поки проживає в квартирі опікуна.

Окрім того, в державний житловий фонд буде включено приміщення в гуртожитку загальною площею 41,5 квадратного метра, оскільки його мешканець Сергій Козубовський, відповідно до рішення виконавчого комітету, отримав наприкінці січня двокімнатну квартиру.

Ще трьом особам – Любові Відринській, Надії Степанюк та Оксані Тишевській – буде надано в користування приміщення кухонь і кладових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus