USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Школу в Стобихівці таки збудують. Перша черга коштуватиме 83 млн

21 Лютого 2019 09:14
Завершився тендер на спорудження загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів у Стобихівці Камінь-Каширського району, який оголошували на першу чергу будівництва навчального закладу.

Нагадаємо, відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro 31 січня оголосив департамент житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Очікувану вартість робіт оцінили у 115,345 мільйона гривень.

Тендерні пропозиції, своєю чергою, подали ТОВ «Навітехсервіс», ТОВ «Луцьккомунбуд», ТзОВ «ЛВІС-ІНЖИНІРІНГ ЛТД» та ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОБУД».

У результаті аукціону, який провели 19 лютого, переможцем обрали ТОВ «Навітехсервіс», котре запропонувало найменшу ціну за свої послуги. Так, товариство готове збудувати школу за 82,778 мільйона гривень.

Підрядник зобов’язується до 31 грудня 2020 року звести споруду, провести оздоблювальні роботи, зробити внутрішнє опорядження, влаштувати покрівлю, облаштувати мережі, а також забезпечити харчоблок, класи і приміщення медико-профілактичного призначення необхідним обладнанням та інвентарем.

Нагадаємо, батьки дітей із Стобихівки не перший рік вимагали розпочати будівництво нової школи та навіть не пускали дітей до навчального закладу й перекривали дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus