USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі матері Героя нададуть землю

9 Серпня 2017 13:42
Ковельчанка Надія Тарасюк (на знімку), син якої Олексій Тарасюк загинув у зоні проведення АТО, отримає, врешті-решт, на вулиці Глібова у Ковелі земельну ділянку для будівництва, пише Район.Ковель.

Відповідний проект рішення Ковельської міської ради, автором якого є начальник відділу земельних ресурсів виконкому Вадим Логвінов, подано на розгляд сесії, що відбудеться 17 серпня.

З приводу цього резонансного «земельного» питання до Ковеля 23 червня 2017 року навіть приїздила тимчасова контрольна комісія Волинської обласної ради. А перед тим на сесії міськради розглядався обмін земельної ділянки, яка виділена Надії Тарасюк ще у 2015 році у непридатному для будівництва місці.

«Це був сором для міської ради, для наших депутатів. Був балаган, а не сесія. Довести маму загиблого, яка вже виплакала свої очі за сином, не можна оцінити ніякими земельними ділянками, коштами чи квартирами», – зауважила секретар громадської ради при Ковельській міськраді Галина Артюшенко.

За її словами, учасникам АТО у місті виділяється не реальна земля, а повітря. І це ганьба для Ковеля: назвати вулицю в хащах, в болоті іменем загиблого героя! Отримала тут ділянку й сама Надія Тарасюк, яка хоче обміняти цей болотний «наділ» на вулицю Глібова, але там проходить високовольтна лінія. За словами Надії Тарасюк, один із депутатів міської ради наполегливо її запитував: «Скажіть, будь ласка, ви будете будуватися на цій земельній ділянці чи будете її продавати?».

Під час виїзного засідання тимчасової контрольної комісії Волинської облради член земельної комісії Ковельської міськради Сергій Вишневський запевнив, що заперечень від комісії немає і ділянка Надії Тарасюк буде надана. Мовляв, депутати доручили начальнику відділу земельних ресурсів Вадиму Логвінову підшукати іншу ділянку, а не під високовольтною лінією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яке там будівництво? Показати IP 9 Серпня 2017 22:37
Там згідно державних будівельних норм суцільна охоронна зона ліній електропередач (на карті видно ЛЕП). Тому нічого там не побудується, бо лінію перенести на суміжні приватні земельні ділянки НЕРЕАЛЬНО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus