USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку підприємству хочуть надати землю для обслуговування артезіанської свердловини

16 Червня 2020 16:56
ТзОВ «Теплоенергоцентр» може отримати землю на вулиці Карбишева, 2 у Луцьку в оренду терміном на 10 років для обслуговування артезіанської свердловини.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 16 червня.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала, до членів профільної комісії звернулися члени ТзОВ «Теплоенергоцентр» із проханням передати їм на умовах оренди земельну ділянку для обслуговування артезіанської свердловини № 1 на вул. Карбишева, 2.
Зі слів посадовця, право власності Луцької міської територіальної громади, від імені якої діє Луцька міська рада, на земельну ділянку площею майже 20 соток, зареєстроване у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 4 грудня 2018 року.

Члени профільної комісії такий проєкт рішення підтримали і рекомендували його на розгляд позачергової 83-ї сесії міської ради, засідання якої відбудеться завтра, 17 червня.

Фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus