USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку знесуть два аварійні будинки

16 Травня 2018 10:56
Аби запобігти нещасним випадкам та обвалу конструкцій члени виконкому вирішили знести два житлові будинки, мешканці яких відселені.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

З метою запобігання надзвичайній ситуації, обвалу залишків конструкцій є потреба провести знесення житлового будинку на вулиці Дубнівській,31б. У відселеному двоповерховому житловому будинку на вулиці Дубніській,31б багато років ніхто не проживає, мешканці квартир відселені у зв’язку із потребою проведення капітального ремонту, у підмінні фонди та надалі на постійно зареєстровані за іншими адресами.

Знести будинок потрібно для уникнення загрози обвалу конструкцій та розчистки площадки з подальшим вирішенням питання використання земельної ділянки є потреба у прийнятті цього рішення.

Як пояснив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, цей двоповерховий будинок планували реконструювати у 1990-ті роки, але роботи не проводили. Оскільки він несе загрозу для людей, його хочуть знести.

Член виконкому Олександр Серватович поцікавився долею ділянки після знесення будинку і тим, чи зможе вона використовуватися для будівництва будинку, у якому зможуть отримати квартири бійці АТО з Луцька.

Юрій Крась повідомив, що ділянка у комунальній власності буде вільною і після знесення будівлі нею розпоряджатиметься міська рада.

Окрім цього, з аналогічною метою є потреба провести знесення житлового будинку на вулиці Сурікова, 4. У відселеному одноповерховому житловому будинку на вулиці Сурікова, 4 багато років ніхто не проживає: сім’ї із двох квартир відселені, у зв’язку із потребою проведення капітального ремонту, у підмінні фонди та надалі на постійно зареєстровані за іншими адресами.

Щодо цього будинку Юрій Крась повідомив, що представники ОСББ просили знести аварійний будинок, оскільки плити там вже просто висять в повітрі і він не огороджений. Ділянка після знесення будівлі також буде вільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus