USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Яскравий приклад жлобства», – з Patio di Fiori глузують через крадіжку фото

13 Жовтня 2017 13:08
В соцмережі висміюють афішу фешенебельного луцького ресторану Patio di Fiori, який для створення афіші про відкриття закладу використав вкрадене з фотостоків зображення. Користувачі обурюються – один з найдорожчих закладів в місті вирішив «зекономити» на фото, вартість якого – близько 25-50 центів.

Фото з анонсом відкриття відновленого ресторану «Patio di fiori» у Луцьку, який належить волинському медіа-магнату Володимиру Пащенку, з'явилося у мережі 11 жовтня. Користувач Facebook Valerii Panasiuk помітив недоліки зображення та виставив це на загальний огляд у мережі, повідомляє Під Прицілом.

Як виявилось, фото було витягнуто з платного фотостоку Shutterstock, на якому чітко видно затерті місцями водяні знаки.

«Особливості волинського дизайну — спи*дити фотку і не витерти копірайти шатера. P.S. Трохи х**овий старт для такого ніби пафосного закладу, як Patio di fiori», - йдеться у дописі.
Такий ляп на світлині викликав жваву реакцію користувачів. Помітивши промах дизайнера та прочитавши реакцію у мережі, власники ресторану високої кухні вирішили видалити фото, але обговорення ляпу продовжується.
«Понти в селі - велике діло», - пише Malva Olena.

«За фотки платити? Та ну н*фіг! Ми і так оно стільки бабла в ремонт вбухали! Не говори дурниць», - жартує Andrey Perevoznik.

«Нічого дивного... В Пащенка все побудоване на таких принципах», - Nick Kushniruk.

«Це прекрасно! Такий явний і яскравий приклад жлобства, що нема чого й додати», - Iryna Khmara.

Разом з тим, представники ресторану повідомили, що ніхто не мав наміру умисно вкрасти чужу інтелектуальну власність, а помилка трапилась через заклопотаність:

«І адміністрація, і власники нашого комплексу, будучи максимально заклопотаними питаннями скорого відкриття ресторану, банально вчасно не помітили некоректної роботи. Коли помітили – зняли публікацію. Але менше з тим. Вину свою визнаємо, а тому, по-перше, приносимо вибачення за використання фото без дозволу; по-друге, наголошуємо: принципом нашої роботи було і лишається правило поваги до людей. Ми з повагою ставимося до права фотографів отримувати винагороду з свою працю. Так, стався виняток. Але він тільки підтверджує правило; по-третє, запрошуємо усіх в оновлений ресторан Patio di fiori, аби у набагато приємнішій атмосфері продовжити нашу бесіду».

Нагадаємо, нещодавно колишній заступник Луцького міського голови, а нині радник Володимира Гунчика Тарас Яковлєв, розпочинав флешмоб на підтримку ресторану, постаждалого від пожежі, що викликало хвилю у користувачів Фейсбуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
віто Показати IP 13 Жовтня 2017 13:26
І що характерно, всі ці "жартівники" використовують на своїх комп*ютерах крадене програмне забезпечення. І нічого! Жлобами себе не вважають! Редакторе, сподіваюсь, мій пост вкладається в вашу редакційну політику?
Прохожий до віто Показати IP 13 Жовтня 2017 13:44
Одне використовувати для власного користування на своїх компютерах, а інше використовувати для рекламації свого бізнесу.
Руслан до Прохожий Показати IP 13 Жовтня 2017 14:03
Реклам́ація (від лат. reclamatio - гучне заперечення, несхвалення) — це претензія, яка пред'являється покупцем продавцю у зв'язку з невідповідністю якості чи кількості товару, що поставляється(постачається) за умовами договору.
Мыкола до віто Показати IP 13 Жовтня 2017 15:29
Не суди по собі
Иван до віто Показати IP 13 Жовтня 2017 19:39
Мой планшет или смартфон не требуют "лицензионности". или ты агент американский (Билла Гейтса)??? тут статья про афериста-депутата-предпринимателя - дай нам его 0босрать.
User Показати IP 13 Жовтня 2017 15:37
Не виправдовую Пащенка, але ХЗ як воно там було. Можливо Пащенко замовив дизайн в якоїсь фірми, а дизайнер-виконавець вирішив не заморочуватися копірайтами і "позичив" фото. Пащенко дизайн затвердив, не знаючи цього факту, і пішло-поїхало.
Ресторан Показати IP 13 Жовтня 2017 17:39
Стояла задача зробити як завжди найдешевше або й безплатно чи не заплатити дизайнеру за роботу, от він і маканув л?ха на сміх
ОЛЕГ Показати IP 13 Жовтня 2017 18:22
Пащенко жлоб і скупердяй ! Недаром його шалман горів! З почином !
Пофігіст Показати IP 13 Жовтня 2017 19:31
Терміново! Флешмоб!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus