USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У місті на Волині будуватимуть багатоповерхівку з торговельними об’єктами

16 Листопада 2019 09:00
Багатоквартирний будинок до 22 метрів заввишки побудують у Ковелі.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного п’ятиповерхового будинку в вбудованим торговельно-побутовим блоком та пунктом первинної медичної допомоги на вулиці Володимира Кияна, 70б у Ковелі затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міськради.

Замовником стало управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,0877 гектара: для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будівництва. Функціональне призначення ділянки: території багатоповерхової житлової забудови, відповідно до генплану Ковеля, затвердженого рішенням Ковельської міськради від 23 березня 2017 року.

Гранично допустима висота будинку становить 22 метри, максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 45%. Максимально допустима щільність населення мікрорайону – 450 осіб на гектар.

Багатоквартирний житловий будинок розташований на відстані 5 метрів від червоних ліній вулиці Володимира Кияна, проектний будинок зблокований з існуючими багатоквартирними житловими будинками. Проект повинен передбачати організацію господарських та спортивних майданчиків, місць відпочинку дорослих та дітей, виконання заходів з енергозбереження, місця для паркування автотранспорту, велосипедів та вільні зони для під’їзду спецавтомобілів. На земельній ділянці відсутні планувальні обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
спостерігач Показати IP 16 Листопада 2019 09:32
що вони там збираються проектувати, якщо цей будинок вже три роки будується?
Нато Показати IP 18 Листопада 2019 07:59
А навіщо у Ковелі будинок 22 метри? Вони і у Луцьку не потрібні. Нащо людям така гагара посеред міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus