USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька поки не будуватимуть торгово-офісний центр

27 Червня 2018 16:42
Замість занедбаного будинку на вулиці Кривий Вал планували звести торгово-офісний центр, втім, депутати міськради не підтримали проект рішення щодо зміни цільового призначення ділянки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Як повідомив виконувач обов’язків начальника управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, громадянин Валерій Феоктістов звернувся з проханням змінити цільове призначення земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Кривий Вал, 37 під будівництво торгово-офісних приміщень. Відповідно до чинного генплану, ділянка належить до території перспективної громадської забудови. Ліворуч від ділянки розташована будівля «Укртелекому», що виходить фасадом на вулицю Лесі Українки, праворуч – готель «Noble», навпроти – бізнес-центр «Гранд персона». Ділянка перебуває у приватній власності і на ній розташований занедбаний житловий будинок. Його викупили і хочуть побудувати на цьому місці торгово-офісний центр.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що ділянка входить до території, щодо якої саме погоджують історико-архітектурний опорний план, тому він рекомендував не підтримувати проект рішення, поки цей план не буде затверджений.

Як повідомив секретар міськради Григорій Пустовіт, постійна комісія міськради з питань архітектури рекомендувала не підтримувати проект рішення.

Отже, депутати вирішили не давати дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Червня 2018 16:49
Почекають поки не звільниться частина ринку,типу під стоянку)))
Активіст Показати IP 27 Червня 2018 16:54
Депутати чекають бабла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus