USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька відкриється новий готель

25 Жовтня 2017 16:14
У Луцьку відкриється новий сучасний готель, який покращить наявну інфраструктуру міста. Цьому посприяла й Луцькрада, яка зменшила забудовнику розмір пайової участі на спорудження об'єкту.

Про це йшлося під час засідання 32-ї сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

Керівник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан розповів, що на ім’я виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта надійшло відповідне звернення від ПАТ «Універмаг «Луцьк» про зменшення пайової участі на будівництво готелю, що проводиться на вулиці Кривий вал.

Йдеться, зокрема, про 680 тисяч гривень. Це вартість реконструкції підпірної стіни сусідньої будівлі за адресою Кривий вал, 37, підсилення стін і ремонту тротуару.

Депутат Євген Ткачук відзначив, що підприємці зробили більше, ніж від них вимагалося, і укріпили стіну, яка не знаходиться на їхній земельній ділянці, таким чином сприяючи збереженню забудови міста.

«Давайте подякуємо людям, які дійсно якісно будуються в нашому місті», – сказав Євген Ткачук.

Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук, своєю чергою, наголосив: «Нам необхідно розвивати туризм, розвивати інфраструктуру, розвивати наше місто». Та відзначив, що у зв’язку з відсутністю належної інфраструктури в місті, зокрема готелів, Луцьк, на жаль, досі не може приймати масштабні заходи міжнародного рівня, у тому числі спортивні, незважаючи на те, що стан стадіону «Авангард» відповідає всім необхідним умовам.

Об’єкт, про який йде мова, заплановано здати в експлуатацію в листопаді. «Якщо ми не проголосуємо за, люди не зможуть розпочати працювати, не отримуватимуть зарплат і, відповідно, не сплачуватимуть податки до міського бюджету», – наголосив Ігор Поліщук під час обговорення питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 25 Жовтня 2017 18:42
мдяяяяя ...... готель конче потрібний. скрізь черги бажаючих. бронюють за рік наперед

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus