USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У вас є ідея створення сучасного дитячого простору?*

24 Жовтня 2018 09:00
Шукаємо бізнес-партнера або людину, яка хоче організувати проект маленької школи, дитячого садочка чи будь-якого іншого стимулюючого середовища для діток, центру або студії для формування у дошкільнят різних інтересів.

Ми пропонуємо ідеальне місце для розміщення закладу, для створення оптимальних умов перебування дітей в дошкільному закладі, це - територія житлового комплексу Яровиця.

Переваги очевидні :

- великий сучасний огороджений дитячий майданчик;

- закритий двір;

- понад 500 квартир, мешканці яких могли б стати Вашими потенційними клієнтами;

- центр міста.

Саме в дитячі роки людина потребує найбільшої уваги та захисту. Тому люди, які займаються цим бізнесом, викликають повагу. Зі свого боку ми сприятимемо, щоб реалізація Ваших ідей була не складною і ефективною. Ми готові допомогти у створенні якісного середовища для дітей, яке б сприяло їхньому розвитку, як інтелектуальному, так і фізичному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
33-ій Показати IP 24 Жовтня 2018 11:34
Дуже класний приватний садочок зробила Валентина Галущак. Запропонуйте їй співпрацю !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus