USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Він – власник ще з часів колгоспів»: після року митарств лучанину дозволили приватизувати землю

26 Серпня 2021 16:23
Після року невдалих спроб лучанин Михайло Гайдучик, який не міг оформити право власності на земельну ділянку, нарешті отримав таку можливість.

Про це стало відомо під час 17-ї сесії Луцької міської ради.

Понад рік Михайло Гайдучик просив у міськради дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 8 сотих для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Запорізькій.

Окрім цього, лучанин отримав нотаріальну згоду дружини Тетяни Гайдучик на вилучення земельної ділянки з її користування.

«Питання ми розглядали під час виїзної земельної комісії. Цією земельною ділянкою власник користується вже давно, ще за часів, коли у Теремному функціонував колгосп. Ділянку огородили парканом, а з іншої сторони – річечка», - зазначив голова земельної комісії Олександр Козлюк.

Під час першого голосування луцькі обранці громади проект рішення не підтримали.

Проте Олександр Козлюк попросив колег підтримати лучанина, адже з різних причин за його питання не можуть проголосувати вже понад рік.

«Застережень та зауважень щодо документів немає. Та бідна людина щоразу змушена приходити, щоб знову подати документи», - зауважив депутат.

Під час другого голосування обранці громади проект рішення підтримали, віддавши за 31 голос.

Фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus