USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському атовцю, у якого згорів будинок, необхідна допомога

27 Вересня 2017 16:38
Багатодітна сім'я Катеринюків із села Березолуки Рожищенського району, у якої згорів будинок, потребує допомоги небайдужих людей.

Трагедія трапилася 23 вересня, пише Район.Рожище.

Сергій Катеринюк, який разом із дружиною виховує трьох дітей, у грудні 2016 року отримав важкі поранення у зоні АТО.

Молодий чоловік погано пам'ятає як стікаючого кров'ю з поля бою, з під обстрілу його витягали командир Василь Лемець та побратим з позивним «Людоїд». Перша операція одразу, в польовому шпиталі. Пощастило неймовірно - оперував більше 10 годин в польових умовах сам Хоменко Ігор Петрович – головний хірург Міністерства оборони. Якби не він та команда військових медиків в польовому шпиталі – Сергія б вже не було б серед нас. Йому видалили селезінку і нирку… Прийшов до тями боєць вже в літаку на Київ 19 грудня.

І от 23 вересня цього року родину волинян спіткала біда, згорів їх дерев’яний будинок. З вогнем пішло все, що було нажите протягом життя- особисті речі, техніка та меблі. На щастя, обійшлося без жертв – на той момент сім’я Катеринюків гостювала у батьків.

Зараз Катеринюки проживають у батьківській хаті. Сільський голова Березолук Лілія Коцюбайло зазначає, що коли будинок загорівся, зробити вже нічого не могли.

Наразі за допомогою звернулися і в адміністрацію, і в районну раду. Та як би там не було, таких коштів щоб купити інший будинок, ніхто не виділить.

«Пожертвувавши на будинок для постраждалої сім’ї, навіть невеликі кошти, ви зробите благе діло!» - закликають небайдужих людей.

Кошти можна перерахувати на картковий рахунок Приватбанку 5168 7573 1558 5465, виданий на ім’я Катеринюк Сергій Вікторович.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Допитливий Показати IP 27 Вересня 2017 18:01
До чого тут " волинський боєць ", він що тепер на дійсній службі у ЗСУ ??? Горе, співчуваю, але де заключення експертів про причини загоряння ...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus