USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волинський військовослужбовець отримав трикімнатну квартиру

31 Серпня 2021 09:13
Військовослужбовець Волинського прикордонного загону став власником нової трикімнатної квартири.

Про це розповідає Державна прикордонна служба України.

Сертифікат та ключі від довгоочікуваного житла майстру-сержанту Сергію Леухіну вручив голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Омріяний подарунок прикордонник отримав за ініціативи президента України Володимира Зеленського з нагоди 30-річчя Незалежності України, як учасник АТО/ООС.

Сергій присвятив військовій справі майже 24 роки. Прикордонник виконував обов'язки в різних підрозділах на східних рубежах нашої держави. У 2014 році, з початку збройної агресії Росії на Донбасі, він був у складі мобільної прикордонної застави «Амвросіївка» Донецького прикордонного загону. Згодом Сергій відправився для проходження служби на Волинь. Вже з Луцького прикордонного загону у 2016 році знову потрапив в зону АТО/ООС, де впродовж року виконував завдання із забезпечення територіальної цілісності та недоторканості нашої країни.

На цей час Сергій Леухін є військовослужбовцем відділу «Самари» Волинського загону та несе службу на українсько-білоруській ділянці кордону. Разом із дружиною виховують двох доньок і зовсім скоро будуть допомагати старшій у вихованні онучки. Уже кілька років Сергій з родиною перебуває у черзі на отримання житла, як учасник АТО. Крім того, сім'я Леухіних вважається внутрішньо переміщеною.

І от цьогоріч прикордоннику пощастило за Програмою забезпечення житлом учасників бойових дій АТО/ООС та членів їх сімей отримати омріяне помешкання.

«Мене переповнюють емоції. Я дуже радий такому подарунку. Ми з сім'єю довго перебували у черзі на отримання житла і дуже сподівалися, що його все ж таки отримаємо. За кілька днів до вручення сертифікату мені зателефонували й сказали, що для мене буде придбана квартира. І ось я власник 3-кімнатної квартири в смт Ратне», – поділився враженнями прикордонник Сергій Леухін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 31 Серпня 2021 09:45
В книгу рекордів Гіннеса його
Бодя Показати IP 31 Серпня 2021 12:10
Колись майже весь Луцьк отримував квартири, а тепер це чудо-чудне, диво-дивне! Таки так, в книгу рекордів Гіннеса його!
В . Показати IP 31 Серпня 2021 12:11
Может и приживется здесь на волыни
Б Показати IP 1 Вересня 2021 00:00
Так поясні людям чому ввн достойний, а інші ні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus