USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Виконком затвердив плани забудови низки кварталів у Луцьку

7 Червня 2017 15:40
Детальні плани чотирьох територій погодили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 червня.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула повідомила, що детальний план території в межах вулиці Залізної розробило КП «Волиньпроект». 23 травня цю містобудівну документацію розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради, де більшістю голосів вирішили погодити детальний план території. Погодити детальний план вирішили депутати під час сесії міськради 31травня.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, чи логічно виносити на розгляд виконкому проект рішення, який вже погодила міськрада. Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що раніше у нього було багато зауважень до рішень виконкому щодо затверджених ПДП. Тому у грудні минулого року депутати міськради ухвалили рішення про введення такої системи подвійного контролю.

Члени виконкому затвердили вказаний детальний пан території.


Розглянули також ПДП в межах вулиць Теремнівської та Січової, який розробило КП «Волиньпроект». Детальний план погодили під час засідання архітектурно-містобудівної ради та затвердили під час пленарного засідання сесії міськради. План погодили члени виконкому.

Окрім цього, розглянули детальний план території житлового кварталу, розташованого в межах вулиць Вороніхіна, Щусева, Гетьмана Мазепи, Християнської.

Софія Гула розповіла, що у межах кварталу передбачене облаштування підземних парковок під дитячими майданчиками, а земельна ділянка наразі не приватизована. ПДП розробляють у загальному для того, щоб була змога відкоригувати цю територію під час коригування генплану міста. замовником ПДП виступило управління капітального будівництва міськради. Члени виконкому підтримали проект рішення.

Насамкінець, розглянули детальний план території району вулиць Глушець-Паркової.Цю містобудівну документацію 25 жовтня 2016 року розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради, де більшістю голосів вирішили доопрацювати детальний план території. 6 квітня цього року документацію повторно розглянули на засіданні архітектурно-містобудівної ради, де більшістю голосів вирішили погодити детальний план території із зауваженнями членів архітектурно-містобудівної ради. З враховуючи зауважень членів архітектурно-містобудівної ради, внесли корективи в детальний план, який і погодили депутати міськради під час пленарного засідання сесії міськради 31 травня.


Члени виконкому погодили цей план.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анархіст Показати IP 7 Червня 2017 19:26
А так було завжди коли вибори Будуй що хочеш і де хочеш в місті анархія повне безвладдя потім заплатиш штраф
прибережна Показати IP 7 Червня 2017 22:42
на плані вул.Залізної вказана прибережна захисна зона Стиру - 50м, коли мінімум згідно водного і земельного кодексу - 100м. І на весь новий квартальчик з озеленення - пару дерев на місці "відкритої автостоянки на 10місць", шо аж ніяк не вписується в ДСП 173-96. А кого це хвилює, правда? Коли мова йде про затвердження проектів забудови, нова і стара влада одностайно все схвалюють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus