USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Земля атовців – олігархам: організатори злочинної схеми на Світязі мають покарати самі себе?

7 Червня 2018 12:31
Держгеокадастр України виявив зловживання у діях волинських земельників. Йдеться про понад 30 га землі, що опинились в руках жителя Львова Павла Килбасовича.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, нещодавно атовцям виділили 300 земельних ділянокна Світязі, якраз біля елітних дач (серед яких, за інформацією ЗМІ, є й дача нещодавно поновленого на посаді прокурора Волині Анатолія Коцури). Щоправда, земля в атовців на довго не затримується, а одразу ж якимось чином вона опиняється у руках місцевих мільйонерів.

Значна кількість земель (30 гектарів) зараз опинилася в руках одного львів’янина, який поскуповував низку ділянок, виділених учасникам АТО. Як завляв голова облради Ігор Палиця під час сесії Волинської облради 31 травня, тут не йдеться про те, що львів’янин просто познайомився з атовцями. На справді це – корупційна схема, до якої причетне ГУ Держгеокадастру.

Розібратися із цією ситуацією Волинська обласна рада вимагала ще у вересні минулого року. Проте відповідь на свою заяву отримала лише зараз.

У геокадастрі України і справді побачили порушення на Волині. Проте перенаправили усе знову ж таки на область.

Тепер волинські земельники повинні спочатку перевірити свої ж порушення, а потім самі себе покарати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 7 Червня 2018 13:05
Позно пить боржомі якщо країною правлять олігархи
Ато Показати IP 8 Червня 2018 20:05
Так тіж отовці і самі думають як по швидше вхопити земельку і швиденько взяти грошики за неї. Якимись моральними та патріотичними якостями вони не володіють. А потім за столом за чаркою будуть розпинатися які всі навколо коз*и.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus