USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ЖК «Caramel Residence»: комфорт і свіже повітря в середмісті*

13 Квітня 2020 11:24
За останні три тижні наше життя змінилося докорінно: ми опинилися в чотирьох стінах, 24/7 з родиною в своєму тісному світі. У багатьох людей домівка стала місцем роботи, спортзалом, кав’ярнею, дитсадком і школою. Опинившись у вимушеній ізоляції внаслідок запровадження карантину, ми почали цінувати прості радощі: спокій в оселі, можливість знайти свою зону комфорту (в буквальному – просторовому сенсі), ранкову каву. Ми почали сумувати за дружніми зустрічами, прогулянками на майданчиках і в парках.

Замкнені в своєму маленькому світі, намагаючись відволіктися від буденності, ми споглядаємо вже звичні краєвиди за вікном, спостерігаємо за тим, як змінюється природа. І, погодьтеся, набагато приємніше виглядати у вікно, за яким буяє зелень, аніж дивитися на «бетонні джунглі».
Мешканцям ЖК «Caramel Residence» неймовірно пощастило: зовсім поруч, під вікнами комплексу – великий міський парк, який саме зараз прокидається до життя після зими. Опинившись в домашній ізоляції, подібні краєвиди – пігулка від буденності. Та й повітря, в такому місці значно чистіше, тут легше дихається. Колір молодої зелені впливає на нашу підсвідомість в якості заспокійливого, а такого релаксу багато хто потребує: чимало людей сьогодні, на жаль, відчувають тривогу, стрес, страх. Тож це нормально: справлятися з такими сильними емоціями, відволікаючись на споглядання природи і змін у ній.
Новобудови, які зводить Будівельна компанія ЛДБК, розташовані у межах міста, але мають всі переваги заміського житла. Це і оптимальна віддаленість від гамірливих трас, які не заважають своїм шумом, і 8 гектарів прилеглої паркової зони, де приємно вигулювати тварин, робити вранішні пробіжки. Водночас ЖК має і всі переваги міського комфорту: буквально за кілька хвилин можна дістатися до зупинок громадського транспорту, магазини, садочки, школи – в зоні пішохідної доступності.

Так, сьогодні задля власної безпеки варто обмежити свої виходи на вулицю, уникати багатолюдних місць та відпочинкових зон. Зараз роль дитячого майданчика виконує квартира чи балкон. Барбекю поки що доводиться відкладати. Але врешті, коли закінчиться карантин, ми ще більше будемо цінувати відпочинок на свіжому повітрі, неспішні прогулянки парковими доріжками. Тому , якщо ви саме зараз обираєте житло, варто подумати про своє майбутнє, віддавши перевагу саме такому вигідному сусідству, яке пропонує ЖК «Caramel Residence». Озеленена прибудинкова територія з комфортними зонами відпочинку, дитячими майданчиками, сучасним ландшафтним дизайном, спортивним ядром, вуличними тренажерами, з освітленою територією та контрольованим в’їздом. Сучасні новобудови, утеплені відповідно до державних будівельних норм, збудовані з екологічної червоної керамічної цегли – надійна інвестиція для комфортного майбутнього.


За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus