USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зведення будинку на Рівненській перевірять

11 Серпня 2017 12:16
Депутат Луцької міської ради Сергій Була хоче перевірити законність будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Рівненській, 123.

Про це йшлося сьогодні, 11 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, у своєму зверненні Сергій Була просить провести перевірку законності зведення будинку на Рівненській та надати копії дозвільної документації.

Натомість депутат Андрій Козюра зауважив, що не може надати цих документів, оскільки він їх не має. Також він зауважив, що перевірку повинні проводити відповідні органи - держархбудінспекція, а не комісія.

Окрім того, під час засідання комісії стало відомо, що перевірка проводиться.

Андрій Козюра зазначив, що результати перевірки законності будівництва будинку будуть розглядати на наступних комісіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Влодек Показати IP 11 Серпня 2017 12:46
Правильно! А то понабудовують хто-зна що. Буратіно ось наприклад.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2017 13:38
На тому об'єкті не так давно паспорт будівництва помінявся.... На місці овочесховища мала бути двох- чи триповерхова споруда, а тепер 9-ти поверхівка. Ще й галереєю з'єднана. Виходить, роботи почали по одній категорії, по декларації, а потім тихенько підмутили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus