USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Храм у Волновасі: луцьким депутатам пропонують долучитися фінансами

2 Червня 2017 15:06
Депутатам міськради пропонують долучитися до збору коштів на будівництво храму в місті-побратимі Волноваха.

Про це стало відомо під час засідання 24 чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт нагадав, що у травні делегація з Луцька відвідала місто Волноваху, де загинули волиняни з 51 бригади.

Під час того ж візиту заклали капсулу під фундамент церкви святого Миколая Чудотворця, яку будуватимуть громади обох міст. До слова, ініціатором будівництва був колишній Луцький міський голова Микола Романюк.

Зі слів Григорія Пустовіта, це буде не просто храм, там планують збудувати гуманітарний центр та зона відпочинку. Тож він запропонував депутатам долучитися до благородної справи фінансово і пожертвувати кошти на будівництво церкви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 2 Червня 2017 21:10
храм кацапського патріархату, де будуть молитись за кіріла і путіна. Всі забули як на початку АТО саме під Волновахою при допомозі місцевих жителів було знищено блокпост та вбито біля 20 волинян. Вони й далі будуть кричати Путін пріді.
До Віктора Показати IP 2 Червня 2017 23:27
Храм має бути саме Київського патріархату, яких на Донеччині одиниці. Завжди дивувався, навіщо писати якщо не знаєш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus