USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Храм у Волновасі, на який збирали кошти в Луцьку, незабаром накриють куполами

25 Жовтня 2017 17:29
Храм Всіх Святих землі Волинської, який будується на знак шани військовим 51-ї бригади, що трагічно загинули у Волновасі Донецької області в 2014 році, планують накрити куполами до кінця року.

Про це під час прес-конференції 25 жовтня розповів митрополит Луцьки та Волинський Михаїл.

За його словами, будівництво храму у Волновасі – це ініціатива капеланів, до якої було долучено волинську владу.


«Ми поставили собі завдання побудувати духовний центр у місті Волноваха. Це буде не лише храм, а й осередок Волині на цій території. Це вдячність нашим хлопцям, які загинули там», - зазначив митрополит Михаїл. Та додав, що окрім храму на території будується будинок священика та благодійний центр. Якщо сприятиме погода, то до нового року храм планують накрити куполами, а будівництво благодійного центру планують завершити до весни.

«Не все можна зробити в строки, адже поряд фронт, тому є певна небезпека», - підсумував священнослужитель.

Нагадаємо, у травні делегація з Луцька відвідала місто Волноваху, дезагинули волиняни з 51 бригади. Під час того ж візиту заклали капсулу під фундамент церкви святого Миколая Чудотворця, яку будуватимуть громади обох міст. До слова, ініціатором будівництва був колишній Луцький міський голова Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
aNAT Показати IP 25 Жовтня 2017 18:41
Тобто будуєМихаїл та влада Ж)))) ой мабуть з таким підходом ви до весни не добудуєте.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus