USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Корчинський пригрозив Усику «кулею з автомату» за захист Лаври

14 Грудня 2018 15:04
Націоналіст та лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський пригрозив «кулею з АК» Олександру Усику за те, що боксер висловив готовність захищати Києво-Печерську Лавру та ченців у випадку захоплення.

12 грудня на питання від глядача телеканалу «112 Україна» про те, «якщо радикально налаштовані люди підуть захоплювати Лавру і виявляти насильство до монахів, якими будуть дії Олександра?» Усик відповів: «Я встану на бік ченців».

З цього приводу екс-член батальйону «Донбас» заявив, що в цьому випадку Усик може залишитися з «проломленою головою».

Днем пізніше Дмитро Корчинський, коментуючи в ЗМІ слова Усика, заявив, що Усик «не розуміє, що говорить» і «взагалі неадекватно оцінює ситуацію». При цьому Корчинський також сумнівається в силі Усика та заявляє, що націоналісти ходять на стрільбища, а не в спортзал.

«Українські націоналісти рідко ходять в боксерські спортзали, вони частіше ходять на стрільбища. Куля, випущена з автомата Калашникова, летить швидше, ніж кулак будь-якого боксера», - заявив Корчинський.

Окрім того, на своїй сторінці у Фейсбуці Корчинський натякнув на те, що в Усика, буцімто, «не дуже сильна психіка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Навуходоносор Показати IP 14 Грудня 2018 15:23
Что же ты, братчик хренов, свою боксерскую теорию примерил на Усике, а не на Кличко, например, который из столицы сделал гадюшник? Сам то и будки собачей для страны не построил, в отличие от Усика, которого знает весь мир.
Євробидло до Навуходоносор Показати IP 14 Грудня 2018 16:30
Ну Усика знає весь світ, але що Усик побудував? І Януковича знає весь світ, і Сталіна з Гітлером знає весь світ, але всі вони погано закінчили. І одного визнання - мало, потрібно ще заслужити повагу суспільства.
123 до Навуходоносор Показати IP 14 Грудня 2018 16:52
Тому що пи**іти і робити - різні речі)))
мама Показати IP 14 Грудня 2018 15:25
це в нас така демократия ? Якийсь националист буде виришувати, в яку церкву мени ходити? якщо я думаю не так як вин, то мени кулю в голову?
Євробидло до мама Показати IP 14 Грудня 2018 16:31
Якщокулявлобтокулявлоб згадалося)))))
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2018 15:35
Щирі віряни...
Реаліст Показати IP 14 Грудня 2018 15:44
Більших неадекватів, а попросту - хворих на голову, ніж націоналісти і , зокрема, корчинський, годі шукати. Через таких і живемо, як папуаси.
777 Показати IP 14 Грудня 2018 15:58
Доскачутся эти дебилы корчинские. что Усик переедет в сша или россию где будут уважать его спортивные достижения и мужской характер! Тогда вопить будете зрада?
valdis peish до 777 Показати IP 14 Грудня 2018 16:07
хай на родіну в крим пре (ми будемо сумувати)))
Ого Показати IP 14 Грудня 2018 16:33
Це чмо ще щось про Усика гавкає?))) Це взагалі нормально, що прямим текстом заявляють, що можуть вбити того, хто не підтримує насильство? Яка ж гидота той Корчинський!!!
Навуходоносор до Евр Показати IP 14 Грудня 2018 17:45
Внесу поправку. Янукович и весь мир - как же Вы высоко заценили эту никчему! Да его и в нынешнем Ростове почти не знали, не говоря уже о мире. Что касается Сталина и Гитлера - то не надо сравнивать то, что в принципе не сравнимо. Относительно Корчинского, то вся его "братская" человеконенавистническая деятельность, весьма далекая от християнского "не убий!", давно укладывается в поговорку: "Каждая пипетка мечтает стать клизмой".
Євробидло до Навуходоносор до Евр Показати IP 14 Грудня 2018 18:02
"Не убий" і набожний Християнин Путін, напад Росії на Донбас та Крим..... Я промовчу. З Вами шановний все зрозуміло.
Навуходоносор до Евр Показати IP 14 Грудня 2018 20:20
Весьма сложно дискутировать с человеком, который ловит черную кошку в темной комнате и не знает при этом, что ее там никогда не было! Ваш "жесткий диск" перегружен бесполезной информацией, советую перезагрузиться!
Богдан Сташинський Показати IP 14 Грудня 2018 21:12
Якщо куля в лоб потрапляє людині, Людина втрачає свою герметичність, Людина думки випускає назовні І потім не може зібрати назад. У дірку від кулі о пізній годині Миттєво влітають питання дотичні, І мізки одразу ваганнями повні, І блима в очах нездоровий азарт. Крізь отвір у лобі азарт і вагання У світ визирають і мружаться хижо, І тихо собі викидають на пальцях, Кому у прем’єри, кому – до труни. І ніби людина стоїть на Майдані, І ніби Майдану за звичкою лиже, Та в черепі вже діловито кубляться Нові перспективи й нові таргани. І череп людини заледве не тріска, І совість витьохкує пісню обсценну, І губи у битві вагань та азарту Обрати «своїх» не приховують спроб. Та все, що в людини творилося в мізках, І з чим та людина полізла на сцену, І що та людина хотіла сказати – Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
Вікінг Показати IP 16 Грудня 2018 09:35
Корчинський типовий амебний нацик, таких краще взагалі ніяк не трактувати.
пенсіонер волині Показати IP 24 Грудня 2018 20:44
Цікаво хто корчинському настукав по маківці ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus