USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Людина, яка була одержима Луцьком», – Михаїл про Миколу Романюка

5 Лютого 2017 12:04
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, який дружив з Миколою Романюком, каже, що той дуже любив родину, але належав їй чи не найменше. Адже весь час думав про місто та навіть був одержимий ним.

Михаїл розповів, що був знайомий з Миколою Романюком ще з того часу, коли він працював у «ПриватБанку». Згодом – співпрацювали, коли Романюк був спочатку очільником Волинської ОДА, а потім – мером Луцька.

Зі слів владики, незважаючи на його минулу діяльність, Микола Ярославович був дуже близьким до церкви. Був глибоковіруючим чоловіком, відвідував богослужіння.

«При будь-якому спілкуванні зі мною він говорив про Україну і місто. Людина, яка була одержима містом. Казав, що він хоче щось для Луцька зробити, щоб залишити щось після себе», - зазначив Михаїл та додав, що саме Романюк був ініціатором численних партнерських зв’язків з іноземними містами. З його ініціативи Луцьк розпочав партнерські зв’язки з містом Волноваха Донецької області.
У спогадах про Миколу Романюка Михаїл каже, що він дуже любив свою сім’ю та родину, проте, їй належав найменше. Адже часто затримувався на роботі майже до опівночі. В такі моменти, зі слів Михаїла, доводилось спілкуватись, де доведеться і в пізні години.
«По-євангельськи це звучить так: «По ділах їх пізнаєте їх». Людина змінила свої погляди та стереотипне мислення. Він любив місто, дбав про місто і залишив своє служіння на робочому місці. Тільки слова похвали я можу сказати про шанованого міського голову, мого друга, Миколу Романюка.

Певно, такі працівники потрібні Богу на небі. Бо Він покликав його до себе в достатньо молодому віці – коли чоловік в розквіті сил та має багато планів сил та достатньо життєвого досвіду», – сказав Михаїл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
00 Показати IP 5 Лютого 2017 15:34
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus