USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На храмі у Волновасі, гроші на який збирали волиняни, встановили куполи

13 Березня 2018 17:04
На храмі Святого Миколая Чудотворця, що будується у Волновасі, уже встановили куполи. Кошти на зведення святині допомагали збирати волиняни, повідомляє відділ інформаційної політики Луцької міської ради.

Так, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик у складі волинської делегації перебуває у місті Волноваха Донецької області. Члени делегації побували на будівництві храму.



Окрім того, під час поїздки було розглянуто можливість взаємних візитів учнівської молоді, громадських активістів з метою обміну досвідом, вивченням традицій наших регіонів.

Також у рамках перебування обговорили план заходів з вшанування пам'яті військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, яка 22 травня 2014 року, неподалік міста Волноваха вступила у бій із проросійськими бойовиками угруповання “ДНР”. Втрати ЗСУ в цьому бою стали найбільшими від початку антитерористичної операції та взагалі за історію української армії до того часу. Загинуло 18 бійців 51-ї окремої механізованої бригади, ще близько 30 отримали поранення.

У планах керівництва міста разом з рідними загиблих військовослужбовців у травні цього року відвідати місце загибелі наших земляків та помолитися за їхні душі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus