USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Різдво керівництво Луцька молилось за мир в Україні

7 Січня 2018 16:37
7 січня у храмах Луцька відбувалися святкові Богослужіння з нагоди Різдва Христового.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук взяли участь у Богослужіннях у громадах Української Греко-Католицької Церкви, Волинського об’єднання церков Християн віри євангельської-п'ятидесятників, Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, інформують на сайті міськради.

Також вони вітали з Різдвом Христовим вірян у Свято-Покровському кафедральному храмі та Свято-Троїцькому кафедральному соборі.


Звертаючись до вірян, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що Ісус Христос прийшов у цей світ, аби зробити його кращим. «Він прийшов дарувати людям любов, радість, добро, перемогти зло. Сьогодні ми переживаємо період, коли справжнє зло прийшло у наші домівки. Нині на східних рубежах тисячі воїнів захищають незалежність та територіальну цілісність України. Вірю, що в нашій країні настане мир, ми будемо цілими і неділими у кордонах 1991 року», - зазначив він.


Григорій Пустовіт привітав усіх зі святом, побажав щастя, здоров'я, благополуччя і достатку. «Нехай різдвяна зірка своїми променями підтримує наших хлопців, які знаходяться в окопах і на блокпостах, в лікувальних закладах, підтримає родини, які втратили своїх рідних», - додав секретар міської ради.


Своєю чергою, радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що Різдво Христове — це свято, коли вся родина збирається разом, радіє народженню нашого Спасителя Ісуса Христа.

«Це час, щоб задуматися над своїми вчинками, життям, відношенням до ближніх. Бажаю усім Божої ласки. Нехай Бог благословить нас на добрі справи і зійде на усіх вас його ласка», - зазначив він.


Перший заступник міського голови Григорій Недопад та заступник міського голови Костянтин Петрочук сьогодні привітали з святом Різдва Христового громаду Духовного управління християнських церков «Царство Боже» в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
смотрите видео Показати IP 8 Січня 2018 16:59
Все просто в шоке! Кума Петра Порошенко создала страшную секту «Догнола». Опубликовано видео Стоит отметить, что эта организация также как и ИГИЛ пропагандирует смерти «неверных». Она закрыта от посторонних глаз.ке! Кума Петра Порошенко создала страшную секту «Догнола». Опубликовано видеоПо информации телеканала 1+1 именно Оксана Билозир в интересах своего кума Петра Порошенко создала опаснейшую религиозную секту «Догнола». Стоит отметить, что эта организация также как и ИГИЛ пропагандирует смерти «неверных». Она закрыта от посторонних глаз.После того как Петр Порошенко стал Президентом Украины, секта Догнола начала стремительно расти, а сам Петр Порошенко через свою куму Билозир использует несчастных людей в своих изощренных политических экспериментах. Родственники жертв секты Оксаны Билозир и Петра Порошенко умоляют международное сообщество обратить внимание на ужасы которые творит кума Президента Украины через опаснейшую организацию «Догнола». Сам Петр Порошенко также очень изощренно относится к религии. По его мнению он и его семья выше всех украинских семей и относиться к лику святых. Об этом говорят фрески сфотографированные на стенах в дворце Петра Порошенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus