USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині міськрада, де БПП в більшості, не підтримала звернення президента про автокефалію

22 Травня 2018 14:51
Депутати Устилузької міської ради, більшість яких є представниками БПП, не висловили підтримку зверненню Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

Про це інформує «ВолиньUA».

Відповідне рішення на сесію вніс член пропрезидентської фракції, воно було у порядку денному. Втім, коли дійшло до голосування, то один із депутатів, теж від Блоку Петра Порошенка, закликав не втручатися у церковні справи і не голосувати за це рішення.

У підсумку, Устилузька міська рада через деструктивні дії пропрезидентської фракції не спромоглася висловили підтримку зверненню Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.
Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко звернувся до Вселенського Патріарха із проханням надати автономію Православній Церкві в Україні. Раніше, як цього вимагає процедура, із відповідним проханням до Патріарха вже звернулися ієрархи українських православних церков. Якщо патріарх погодиться, в Україні утворять помісну церкву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 22 Травня 2018 14:55
А кому вона тра, та автокефалія?
Док Показати IP 22 Травня 2018 17:56
А де там написано що НЕ підтримала? Як раз таки підтримала.
Місцевий Показати IP 22 Травня 2018 18:56
Немає нічого дивного - там вже кілька каденцій поспіль рулять одні пристосуванці. Певне чуюють носами, що скоро вітер змін повіє з Москви, от в них зараз така стадія, коли вже не вишиванка, але ще не ватнік з будьоновкою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus