USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Папа Римський назвав Зеленського президентом миру

9 Лютого 2020 09:34
У Ватикані відбулась аудієнція президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської з Папою Римським Франциском.

Про це повідомляє сайт президента України.

«Головне, про що ми говорили, – це мир. Він навіть назвав мене «президентом миру» – ось такий у мене зараз імідж у Європі», – сказав Володимир Зеленський після аудієнції.

Зеленський зауважив, що важливо, що зустріч з Папою Франциском відбулася за два місяці після паризького саміту в Нормандському форматі й до запланованої зустрічі в Берліні.

«Звернувся до Папи Франциска з проханням допомогти зі звільненням українців, утримуваних на Донбасі, у Криму та Росії», – додав він.

Зеленський з Папою Римським обговорили гуманітарні ініціативи допомоги дітям і захисту довкілля, зокрема ініціативу Папа для України, що, за словами президента, вже допомогла 900 тисячам українців, які постраждали на Донбасі.

Глава держави підкреслив, що українські церкви відіграють надзвичайно важливу роль у поширенні правди та розвитку суспільства. І запросив Папу Франциска в Україну.

«Я його запросив в Україну. Я впевнений, що він буде в Україні – не тільки в столиці. Я сказав, що для того, щоб до кінця зрозуміти, що у нас відбувається на сході, треба їхати на схід», – підкреслив Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Лютого 2020 11:49
Ну назвал...И что? С него не убудет. Ему всё равно, а вам приятно. Полгода назад понтифик вручил Путину медаль «Ангел — Хранитель мира». Эта награда присуждается раз в сто лет и за последние 462 года Путин стал пятым лауреатом.
ФФФ до Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Лютого 2020 14:56
А в Європе у него сейчас совсем другой имидж, а уж в Америке и подавно ...
Клава до Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Лютого 2020 15:10
а кремлівське Карло, як завжди, спізнилось ?..
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2020 12:24
І де той мир?
Активіст Показати IP 9 Лютого 2020 15:36
Краще б він його назвав президентом України.
савченко до Активіст Показати IP 9 Лютого 2020 17:12
,почти не возможно
ан Показати IP 10 Лютого 2020 09:27
нехай би краще підняттям економіки і зниженням корупції зайнявся б .Роботою тобто.)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus