USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція нарахувала 20 тисяч учасників хресного ходу у Києві, «Інтер» заявив про 250 тисяч

27 Липня 2018 17:10
За підрахунками правоохоронних органів, сьогодні, 27 липня, у хресному ході Української православної церкви московського патріархату до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України взяли участь до 20 тисяч громадян.

Про це під час брифінгу заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, інформує Главком.

«За нашими підрахунками, до 20 тисяч громадян брали участь. Я підкреслюю, що не було у нас якихось ексцесів, значних порушень правопорядку», - повідомив він.

Слід зазначити, що при цьому під час трансляції хресного ходу на телеканалі «Інтер» заявили про 200-250 тисяч учасників заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
960 Показати IP 27 Липня 2018 18:34
Перевізникам забороняли підвозити людей на цей хресний хід. А ось на хресний хід Київського патріархату- тобто правильний хід - будь ласка. І будуть з усіх щилин кричати про небувалу масовість правильної ходи на відміну від ворожої. Вангою не потрібно бути.
Анонім до 960 Показати IP 27 Липня 2018 19:54
Толку з ваших ходів,ворожі чи наші,ви краще в Бога вірте,а не займаєтесь єресю!В Бога немає наших ваших церков,а то ходять в церкву лоби бити,в душі трема мати і вірити в Бога,а не Ним прикриватись!!!
така правда до Анонім Показати IP 27 Липня 2018 23:04
Ви спершу чим розкидатися словами,вибачте-вивчіть,що вони означають(це я про слово "ересь") Якби було "все одно"-то ходили б через вікно Ви праві-в Бога не мае церкОВ,всі християни мають знати і памятати слова Спасителя""Созижду Церковь Мою, и врата ада не одолеют ее"(Мф. 16, 18)=ЦЕРКОВЬ !-Едину Апостольску Православну Церкву,яка існуе від самого пришестя Христового. Сказано ясніше ясного.Так ,що всі інші"церкви"це тільки творіння людської гордині іспасіння вони не несуть,тому що вони НЕ Божі.Відомо ,що гординя це риса дьявольска,тож і церкви від врага роду людського.Від того до якої церкви ви себе відносите (істнинної Христової-чи ж обманливої НЕ Христової)залежить участь вашої душі у Вічності.А це зовсім не маловажно.Це щоб ви знали.
ще не зовсім свідоми Показати IP 27 Липня 2018 19:06
Надіюся, в 2019 році (після виборів) , заборон підвозити людей істинної православної Церкви на Хресний хід вже не буде.
скептик Показати IP 27 Липня 2018 19:42
ой, та ходіть собі куди хочете і скільки хочете . що від того зміниться ?
ник Показати IP 27 Липня 2018 19:45
яке видношення мае пархат московский до хрещення святои руи киевскои руси...пврхат вкрав виру в украини тепернамагаеться вкрасти душу украинцив.
правда Показати IP 27 Липня 2018 20:05
Сучасній анти-православній владі та розкольникам не приемно спостерігати таку велику активність і едність мирян УПЦ ,про яку вони тільки можуть мріяти.Тож як завжди -вони сіють брехню серед народу.Та хто хоче знати істину ,а не бути одуреним,то нехай почитай зарубіжні сайти де повідомляють про цей ,дійсно Всеукранський Хрестний хід.Нехай запитають в представників Помістних Православних Церков ,які приїхали відзначити саме з мирянами та духовенством УПЦ (а ні з якими іншими"церквами" в Україні ви їх не побачите),може їх слово буде для вас авторитетним і заслуговуючим довіри ніж сучасне укр.змі.
скептик до правда Показати IP 27 Липня 2018 20:43
іуда також нібито правду говорив. ПОКАЙТЕСЬ, ЮРОДИВІ слуги облудливої маацковської віри
така правда до скептик Показати IP 27 Липня 2018 22:23
А так званим "тролям"=взагалі нічого не варто і говорити.Вони дійсно Іуди-які готові за гроші не тільки батька і Батьківщинуй ,а і віру продати.
Прикро Показати IP 27 Липня 2018 22:20
Але, знаючи брехливість і ницість теперішнього керівництва країни, чомусь більше схиляюся до даних каналу Інтер......
Вузький шлях-до Црас Показати IP 28 Липня 2018 13:58
І про яку демократію та свободу віросповідання та слова в нашій країні можна говорити,коли таке різнополярне відношення до УПЦ І УПЦ КП..Як канонічній,признаній у всьому світі УПЦ так всіма силами першкоджали доставити своїх мирян до Киева 27 липня на святкування 1030 ліття Хрещеня Київської Русі,куди приїхали відзначити це свято і Представники Помістних церков світу і монахи з Афону.Шоферам загрожували відібранням ліценцій..автобуси затримували на безпідставні первірки..націоналісти та неоназичники готувалися провести акіціі проти мирян УПЦ..А як для мирян УПЦ КП(розкольників,якщо говорити прямо)так створюються всілякі сприятливі умови.Та Христос як знаемо сказав,що до Царства Небесного якраз тільки вузька дорога приводить.Отож в кого е розум,поміркуйте -якею дорогою йдете.Бога не обманеш.
ан Показати IP 30 Липня 2018 10:08
видно була така вказівка зверху. від харанта. чи філарета.
ан Показати IP 30 Липня 2018 10:12
влада краще гей парад підтримає чим хресний хід. Ото вже керовніки прийшли до влади .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus