USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Представники влади вітали лучан з Великоднем

8 Квітня 2018 17:55
8 квітня храмах Луцька відбувалися святкові Богослужіння з нагоди Світлого Христового Воскресіння.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко взяли участь у всенічних Богослужіннях у Свято-Покровському храмі та Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Також вони вітали з Христовим Воскресінням громади Української Греко-Католицької Церкви, Волинського об’єднання церков Християн віри євангельської-п'ятидесятників, Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, Луцької Біблійної Церкви та Духовного управління християнських церков «Царство боже» в Україні.

Звертаючись до вірян, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що сьогодні мільйони українців відзначають Воскресіння Христове.

«Своїм Воскресінням Ісус Христос подолав не лише смерть. Він дав нам впевненість, що добро переможе зло, що радість переможе смуток. Він надихнув нас на достойні кроки і наповнив наші серця вірою і любов'ю. Ми разом молимося за мир і спокій у нашій країні. Сьогодні ми повинні згади військовослужбовців, які захищають нас на сході. Ми разом маємо зробити нашу країну кращою», - зазначив він.

Своєю чергою радник міського голови Ігор Поліщук зазначив: «Сьогодні ми разом розділяємо радість Христового Воскресіння. Це одне з найбільших свят і у нас заведено, що родина збирається разом. Цей день є найкращим часом, щоб переосмислити своє життя, осмислити свої вчинки, значення Ісуса Христа і Воскресіння Христового. Бажаю усім нам зустріти цей день з благими намірами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 8 Квітня 2018 19:15
А чому не прийшли привітати тих лучан чиі двори потопать в не вивезеному смітті? Кравчука 16 запрошує вас! Ще такого не було при жодній владі що б двори на свята потопали в смітті!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus