USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пишаємося, коли нас називають бандерівцями, – Епіфаній

12 Квітня 2019 08:58
Таку думку висловив Митрополит Київський і всієї України Епіфаній під час відвідування Львівського національного аграрного університету (ЛНАУ) в рамках свого архіпастирського візиту до Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба ПЦУ, пише Інформатор.

«Історія університету засвідчує, з-поміж його випускників було багато тих, які насправді, не словом, а ділом, любили свою українську землю та її народ. Серед них варто відзначити та згадати генія українського національного і націєтворчого духу Степана Бандеру. Він є славним випускником саме вашого університету. І коли нас називають бандерівцями, то ми цим пишаємося», – зазначив митрополит, який вочевидь приміряє на себе роль політика.

Він також додав, що: «Для декого таке найменування є лайливим, але для нас це честь. Бо наша земля породила таких славних героїв, які колись казали, що прийде час і один буде говорити «Слава Україні!», а мільйони відповідатимуть «Героям Слава!». Ми з вами дочекалися цього часу, тому повинні радіти, що є спадкоємцями наших героїв та маємо можливість осягнути і продовжувати те, що вони накреслили».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
21 Показати IP 12 Квітня 2019 09:25
Геть не пишаємось, думку всіх не висловлюй. Я українець, а не бандерівець, і немає чого мене так називати. Для мене партизан в лісі, який в спину стріляв не герой. А те що, викрикував хтось щось, це не є досягнення. В пробці зранку постояти, то таких викриків наслухатись можна, що ого-го. Єдине вважав досягнення Петрушенка Томос, але дивлячись на ці захвати, цю мову, вже й це гидко.
Анонім до 21 Показати IP 12 Квітня 2019 10:53
То чому ти ще до цього часу псуєш атмосферу на території УКРАЇНИ, не подобається, вали в мордор, там території до Китаю на вас всіх вистачить
21 до Анонім Показати IP 12 Квітня 2019 14:20
А тому, що я клав з високої гори на мордор. Якщо тобі треба пі%%%й. Тебе забув спитати. Іди купи собі шоколадку і жди другу чергу підкупу виборців.
Реаліст Показати IP 12 Квітня 2019 10:09
За всіх не розписуйтеся, пане Епіфанію. В кожного свої герої. І ті, хто кинувся служити в українській поліції в 1941, а в 1943 втік в УПА, героями для більшості не стануть
Навуходоносор Показати IP 12 Квітня 2019 11:16
Это же насколько надо быть недалеким человеком, чтобы лезть "в чужой монастырь со своим уставом", точнее - в политику! Паствой занимайтесь, отче Епифаний, ее душами! Именно в этом состоит Ваша задача. Не забывайте также, что по Конституции церковь у нас отделена от государства! Вместо политбесед проповедуйте Нагорную проповедь Христа в обществе, которое тяжело болеет заразными антиморальными болячками, безверием. А со Степаном разберутся история и время, самые справедливые судьи на этом свете...
Єпанатій чи Єпанутій Показати IP 12 Квітня 2019 11:53
Літрополіт чи замполіт? Але точно не священик.
Богдан Сташинський Показати IP 12 Квітня 2019 14:34
Парубій - це корисний "ідіот" Порошенка, який ні разу не виступив проти корупції в президентському оточенні. А це Стамбульське цудо !!!
Я Показати IP 13 Квітня 2019 07:43
если человек идиот то ето надолго...тьфу
Анонім Показати IP 13 Квітня 2019 08:59
Украина стала настоящим рассадником фашистов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus