USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Релігія свободи»: скандальна екснардепка Савченко на колінах похвалила іслам

27 Вересня 2021 13:58
Колишня народна депутатка Надія Савченко побувала в Туреччині і написала у себе на сторінці у Фейсбуці публікацію про іслам, в якій заявила, що це релігія свободи, а не гноблення.

Під час поїздки до Туреччини Савченко також одягла паранджу і купила Коран.

Крім того, вона поміркувала про переваги ісламу над іншими світовими релігіями.

«У сучасному світі іслам звично сприймають як релігію пригнічення і обмеження прав людини, особливо жінки. Мало хто побачить, що іслам – це релігія простору і свободи для душі, духу і віри в Бога – Аллаха», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Убивства, насилля й тотальні заборони: як живуть жінки в Афганістані

Вона висловила переконання в тому, що найбільш згуртованими країнами є ті, де більшість громадян об’єднані однією релігією.
«Імперії будуються і міцніють, роблячи ставку на значимість церкви в державі, і об’єднують людей навколо моральних принципів релігії, а вже потім нарощують економіку завдяки прагненням покірного і згуртованого народу. Коли імперії хочуть відновитися, після занепаду перше, на що вони роблять ставку, це, знову ж таки, релігія, як об’єднуючий фактор для однотипної моралі людей і фактор національної ідеї для народу і держави», – написала депутатка VIII скликання.
У коментарях Савченко пояснила, що «допис був не про релігію в її духовному розумінні, а про те, як політика сучасного світу використовує релігію для побудови держави».

Читати ще: В Афганістані відновлять страти і ампутації кінцівок, – представник «Талібану»

Надія Савченко в підкріплення своїх слів навела приклад Росії, Талібану, Туреччини а «Ісламської держави». Вона додала, що країни Заходу вважають за краще робити ставку на «космополітизм, безпринципність в моралі і в нарощувані капіталу і, як бонус, – декларує захист прав людини».

Нагадаємо, Надія Савченко стала знаменитістю після російського полону, де перебувала майже два роки. Потрапила туди з Донбасу. Росія віддала її Україні 25 травня 2016-го. На той час Савченко вже півтора року була народною депутаткою – до Верховної Ради її першим номером провела «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Тодішній президент Петро Порошенко надав Савченко звання Героя України. Згодом після повернення та скандальних заяв Савченко вигнали з партії. Навіть була заарештована у підозрі в підготовці терактів у Верховній Раді та держперевороту. Навесні 2019-го суд звільнив її з-під варти.

Савченко була телеведучою на «телеканалі Медведчука». Згодом заснувала громадсько-політичну платформу свого імені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сталін Показати IP 27 Вересня 2021 14:13
Короче Надя" переобулася"...
сРалін до Сталін Показати IP 27 Вересня 2021 23:02
Про гадю стали забувати, от вона і вис*ала сенсацію.
Петро Показати IP 27 Вересня 2021 14:43
Ще й читає турецькою
Ярополк до Петро Показати IP 27 Вересня 2021 23:23
Терміново! Терміново цю шмару депортувати в Афганістан!
Олег Показати IP 27 Вересня 2021 14:47
Владо!!! Кому ти даєш звання "Героя України"? Назвіть хоча би один її героїчний поступок. Повісьте краще одну велику зірку на психоневрологічному диспансері (і наркологічному також).
Вірно до Олег Показати IP 27 Вересня 2021 23:03
Вірно. Цю шизофреничку треба в психіатрію.
Євросоюз Показати IP 27 Вересня 2021 15:40
Це її право - мати власну думку. І нічого робити з цього дуту *сенсацією*.
Всратий актябрьонок до Євросоюз Показати IP 27 Вересня 2021 23:04
Це не думки, це наркогалюцінації.
спостерігач Показати IP 27 Вересня 2021 16:02
Порошенко сам в шоці, з кого він героя зробив і на кому піарився!!! Надя, на…. ла всіх))))) навіть психіатрів)))
Народна прокуратура до спостерігач Показати IP 27 Вересня 2021 19:47
Порох вирішив осідлати хвилю і підіграти настроям юрби. Насправді ж розпіарила цю дурепу Юлія Тимошенко, котра поставила її першим номером у виборчому списку партії, щоб здобути більше голосів, адже тоді було модно вклювати учансиків АТО у такі списки. Саме Тимошенко влаштувала показуху в парламенті з банером "Свободу Надії Савченко" на трибуні і щоденним вимогами до влади зробити все для звільнення Савченко. Влаштували з неї ангела небесного і не хотіли нікого слухати, ким була ця "героїня" насправді. Але коли ця притрушена прилетіла до України, то Тимошенко швиденько від неї відсторонилась, бо побачила, що це за фрукт
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2021 17:02
Кому ця притрушена ще потрібна, заспокойтесь)
Анонім до Лучанин Показати IP 27 Вересня 2021 23:50
ОПЕЗЕжопі від неї мдіють, то їх проект, а ще шизанутий Ківі.
опанас Показати IP 28 Вересня 2021 14:10
а работать она и прочие бывшие и настоящие не пробовали ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus