USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Релігійна громада хоче побудувати храм у Луцьку

18 Липня 2018 10:43
Релігійна громада РУНВіри «Лад» просить виділити земельну ділянку для будівництва храму, однак в організації не можуть знайти відповідну землю та виготовити проектну документацію.

Про це йшлося 18 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Як наголошують представники релігійної громади, вони зверталися до міськради вже тричі, однак земельної ділянки їм так і не надали, хоча вони і зверталися до землевпорядника.

Своє чергою, начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що представникам релігійної організації повідомляли, що управління земельних ресурсів не шукає земельні ділянки, тому їм самим необхідно знайти цю ділянку та підготувати документи, а тоді міськрада розглядатиме це питання.

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, на жаль, комісія не виділяє земельні ділянки, тож він запропонував знайти відповідну ділянку, звернутися за консультації до управління земельних ресурсів, де фахово нададуть відповідь, а тоді виготовити проектну документацію, яку розглянуть на сесії.

Відтак, комісії рекомендувала релігійні громаді підшукати відповідну земельну ділянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus