USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Родинам воїнів АТО на Волині організували сімейний табір

16 Травня 2017 08:15
Відпочили не лише тілом, але й душею. В рамках відзначення 500-річчя Реформації відбувся сімейний табір для родин воїнів АТО. Відпочинок об`єднав 15 сімей з Луцька, Рожища та Нововолинська. На базі ретріт-центру у селі Заозерне Любомльського району з 29 квітня по 2 травня подружні пари з дітками мали можливість відволіктися від повсякденності та побути в дружній, невимушеній атмосфері.

Про це повідомили у прес-службі 500-річчя руху Реформації.

Програма була насиченою та різноманітною. Комфортні умови, польова кухня, чан, рибалка, прогулянки сосновим лісом до мальовничого озера, крафт, тім білдінг, вечори біля каміну – все сприяло не лише фізичному відпочинку, а й душевному.

Родзинкою табору став романтичний вечір для подружніх пар. Волонтери створили святкову атмосферу при свічках, з квітами та смачною вечерею. Багато чоловіків і жінок уже і забули, що таке романтика в стосунках. Щирі усмішки на обличчях та позитивні відгуки відпочиваючих стали приємною нагородою для організаторів.

Як висновок, слова, які написала на своїй сторінці у Фейсбуці Аліна Кривов`язюк: «Не завжди гаряче сонце та чудова погода сприяє хорошому відпочинку. Головне, щоб в житті були люди з теплим серцем і світлими думками, які завжди готові послужити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
51 омбр(позор) Показати IP 16 Травня 2017 09:15
Самі нехвати з області .Країна недоїдає країна недосипає а вони отдихають....Як вам не соромно
123 до 51 омбр(позор) Показати IP 16 Травня 2017 09:38
Знову ти, д*б*лко перелогінений, знову недориг. Шо в тебе з головою, і у всього вашого кодла, яке тут лайном кидається під новинами про воїнів АТО ? І поміняйте там методичку, бо "країна недоїдає", це вже просто критинізм.
максим сокіл Показати IP 16 Травня 2017 09:31
чудово! для наших героїв це і розрада і підтримка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus