USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин на замовлення Росії розмалював стіни храму сатанинськими знаками

3 Квітня 2019 11:53
Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією встановили осіб, які на замовлення російської сторони осквернили фасад храму Святих великомучеників Димитрія, мученика Нестора Солунських у Луцьку.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

На початку березня, вночі, невідомі зловмисники розписали стіни храму сатанинськими знаками та провокаційними висловами.

У межах розпочатого кримінального провадження оперативники спецслужби задокументували, що мешканець Луцька через один із соціальних месенджерів отримав з незнайомого акаунта пропозицію осквернити храм ПЦУ в обласному центрі. Замовник представився громадянином РФ та запропонував за виконання провокації грошову винагороду. Лучанин погодився виконати «роботу» та залучив до неї свого знайомого з Рівного.

Молодики дочекалися ночі та розписали стіни храму згідно з отриманими інструкціями і зникли з місця злочину. Зловмисники мали надіслати росіянину фотозвіт для отримання оплати.

За інформацією спецслужби замовник планував використати фото перед виборами Президента для ілюстрації нібито нестабільності церковної та суспільно-політичної ситуації в Україні і неспроможності української влади забезпечити порядок в країні.

У межах кримінального провадження планується повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 179 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль Показати IP 3 Квітня 2019 12:06
Я в шоце
Анатоль 2 Показати IP 3 Квітня 2019 12:28
Ти Анатоль вже паро років в такому шоці разом з браттями своїми і сестрами шо я не знаю що ти таке куриш
888 Показати IP 3 Квітня 2019 12:43
цікаво.. хто в це вірить.. кули не глянь рука Москви
Василь Показати IP 3 Квітня 2019 13:49
Ви хоть уявляєте яку ахінею ви несете? На кого це розраховано?
Цікаво Показати IP 3 Квітня 2019 14:25
А в нас психіатрія вже теж заборонена?
Олександр Показати IP 3 Квітня 2019 14:28
Руска мразота тут причетна, сумніву нема.
Іван Показати IP 4 Квітня 2019 11:17
В МП одні проколи. Може в кадило щось добавляють, що всі як обкурені і не бачать, що насправді діється. Колись червоні партизани в лісах сиділи, тепер в церквах таборуються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus