USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Священики передали благодійні кошти товариству незрячих

7 Липня 2017 10:32
Горохівській організації незрячих волинські духівники передали благодійні кошти.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, кожного року вже традиційно у шосту неділю після Пасхи, коли Православна Церква згадує євангельську подію зцілення Спасителем сліпонародженного, у храмах Волинської єпархії проводиться благодійний збір коштів для допомоги незрячим, повідомляє «Горохівське благочиння».

6 липня, за щорічною доброю традицією, благочинний Горохівської округи протоієрей Валерій Пилипчук, настоятель Хрестовоздвиженського храму с.Ярівка, разом з духівником незрячих священиком Андрієм Гаврилюком з Горохова, передали зібрані кошти з парафій Горохівського благочиння УПЦ для потреб Горохівської організації УТОС.

Голова цієї місцевої організації Лідія Шумчук щиро подякувала благочинному, настоятелям та всім віруючим за пожертвувані кошти, які були зібрані з метою допомогти тим, хто позбавлений можливості бачити навколишній світ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus