USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Криму діти у каплиці поставили свічки й намагалися вкрасти пожертви

1 Вересня 2021 23:23
У захопленому Російською Федерацією Криму діти в каплиці поставили свічки, а потім намагалися витягнути гроші зі скриньки для пожертв.

Діти намагалися вкрасти пожертви в каплиці архангела Михаїла у Севастополі й потрапили на камери відеоспостереження, повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал «Mash на волне».

На відео видно, як зловмисники підійшли до скриньки для пожертв й намагалися дістати з неї гроші. Діти навіть намагалися перевернути її. Потім зловмисники втекли.

Інцидент по-різному прокоментували у мережі.

«Ну, тут очевидно – розстріл», – вважає IluhaTW. «А навіщо в храмі бога камери, він же і так все бачить?» – запитав Mood Good. «Далеко дітки підуть!» – вважає Iurii Pavelyev.

Каплиця Архангела Михаїла була побудована у 2008 році на мисі Херсонес на 35-й береговій батареї – це одна з найпотужніших фортифікаційних споруд Севастополя. Батарея – «останній форпост» оборони Севастополя у 1941-1942 роках від нацистів, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, РФ незаконно анексувала український Крим у 2014 році. Україна і низка західних країн, зокрема, держави-члени Євросоюзу й США не визнали анексію півострова та запровали проти Росії санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справжній патріот Показати IP 2 Вересня 2021 06:00
Вони хочуть в Україну! Тут можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus