USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києво-Печерській лаврі – 17 нових хворих на COVID-19

7 Травня 2020 17:57
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про локальне посилення карантину у Києво-Печерській лавру через новий спалах коронавірусної інфекції. Там зафіксували 17 нових хворих.

Про це повідомляє Сусіпільне.

«Якщо ми говоримо про Києво-Печерську лавру, то на сьогоднішній день там є 17 нових випадків захворюваності на коронавірусну хворобу. Це всі люди, які були контактними з пацієнтами, які захворіли два-три тижні тому», – розповів міністр на брифінгу 7 травня.

За його словами, вони були на самоізоляції і нині вже, по виходу із самоізоляції, їм зробили ПЛР-тестування і у 17 осіб – результат був позитивний, відповідно у них підтвердили COVID-19.

«Що ми будемо робити далі? В органів місцевого самоврядування, і ми через це вже проходили, є відповідне повноваження щодо посилення карантинних заходів, встановлення відповідного санітарного контролю локально на території того чи іншого закладу. У даному випадку на території заповідника все це буде встановлено за рішенням відповідних органів місцевої влади», – сказав Степанов.

Він наголосив, що до органів місцевої влади буде відповідне подання від санітарного лікаря Києва і всі алгоритми, які мають бути, вже зроблені, тож влада столиці ухвалить відповідне рішення.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 13 691 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus