USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому костелі відбулася Пасхальна Літургія

21 Квітня 2019 12:45
Сьогодні, 21 квітня, католики всього світу святкують Великдень. Святкове богослужіння відбулося і в Кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла у Луцьку.

Його відвідали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко, представники духовенства, інформують у Луцькій міській раді.

На урочисту месу прийшли сотні вірян, щоб віддати шану Господу. Привітав прихожан єпископ Віталій Скомаровський.

З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради Григорій Пустовіт. “Я щиро вітаю вас з цим величним святом — Воскресінням Христовим. Ісус Христос своїм воскресінням подарував нам надію, можливість зробити наше життя кращим та правильним. Господь щодня очищає наші душі від гріхів. Давайте любити одне одного, бути милосердними, щирими, добрими , саме такими, якими нам дав шанс стати Ісус Христос”, - сказав він.

Завершилось богослужіння молитвою за Україну.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук відвідав святкове богослужіння та привітав прихожан Німецької Євангелістично-Лютеранської церкви Христа Спасителя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus