USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку організовують форум «Варто жити»

16 Серпня 2017 12:26
До сімнадцятиріччя служіння залежним церква ЄХБ «Фіміам» організовує 19 серпня у Луцьку громадський форум «Варто жити».

Захід об`єднає сотні звільнених від залежностей людей, що прийдуть зі своїми родинами подякувати Богу за нове, вільне життя, повідомляють організатори R500 Волинь.

«Через свідоцтва та історії життя вони поділяться надією, яку одного дня отримали. Зцілені від страшних речей, сьогодні ці люди корисні суспільству: вони працюють, утворюють сім`ї, виховують дітей, служать Богу. Вільна людина – щаслива родина! Вихід є – варто жити!» - наголошують організатори.

Крім того, під час заходу передбачаються музичні виступи християнських виконавців, короткометражний документальний фільм про звільнення від залежностей, практична інформація для сімей залежних.

Партнери форуму: Всеукраїнський Благодійний фонд «500-річчя Реформації» та Благодійний фонд «Переображення».

Захід відбудеться 19 серпня о 18:00 в Палаці культури міста Луцька. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 16 Серпня 2017 12:38
От я цей плакат бачила вже у себе у ліфті і в мене весь час питання, для чого жінки, які на ньому зображені, вдягли вечірні сукні, туфлі на підборах, зробили зачіски та пішли у поле?
Я до 123 Показати IP 17 Серпня 2017 14:19
Це фото з випускного дочки жінки в минулому залежної від наркотиків. Чоловік, доречі, теж звільнений від алко-залежності, а сьогодні це щасливі, благословенні Богом люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus