USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку представили виставку, присвячену Івану Павлу ІІ

6 Жовтня 2020 21:40
Сьогодні у Луцьку, з нагоди 100-ї річниці від дня народження Івана Павла ІІ, відбулось урочисте відкриття присвяченої йому виставки у кафедральному костелі святих Петра і Павла. На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Славомір Місяк, представники обласної влади та духовенства.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Іван Павло ІІ прийшов у цей світ, щоб наблизити його до Бога. Він був людиною, яка повністю віддавала себе своєму покликанню. Коли він приїздив до України, більше трьох мільйонів українців прийшли до нього на зустріч, аби помолитися. І так було усюди! Він показав, що можна змінити цей світ не зброєю й погрозами, не законами й примусом, а самою лише християнською любов’ю. Він любив усіх людей, і людство відповідало йому взаємністю.

Сьогодні відкрилась виставка світлин із Іваном Павлом ІІ на різних етапах його життя, і дивлячись на ці світлини ми завжди відчуватимемо ту, властиву йому, любов. Він сьогодні з нами, і пам’ять про його справу надихає та возвеличує, робить усіх нас кращими. Нехай Господь Бог і надалі дарує нам таких людей та священників, які силою любові змінюють цей світ», - звернувся до присутніх Григорій Пустовіт.
Відкриття виставки супроводжувалось вітальним словом міської та обласної влади, а також духовенства різних християнських конфесій. Спільною молитвою присутні вшанували пам’ять святого Івана Павла ІІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus