USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У різдвяних богослужіннях взяли участь 5 млн українців

7 Січня 2018 18:41
У ніч з 6 на 7 січня майже в 14 тисячах храмах на території усієї України відбулися богослужіння, в яких взяли участь близько 5 мільйонів громадян.

Про це повідомляє «Капитал» з посиланням на департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України з посиланням на першого заступника голови відомства Сергія Ярового.

«Публічну безпеку і правопорядок біля храмів забезпечувало більше 18 тисяч співробітників Національної поліції і Національної гвардії. Ще близько 7 тисяч правоохоронців було задіяно в охороні громадського порядку на вулицях міст», - розповів С.Яровий під час наради з першим заступником голови Національної поліції - начальником кримінальної поліції В'ячеславом Аброськіним.

За його словами, в цілому святкові заходи пройшли без істотних порушень громадської безпеки і порядку. «Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіціі, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій, залучений до служби в Різдвяну ніч, зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть в посиленому режимі до завершення всіх заходів», - сказав перший заступник міністра.

Він розповів, що підрозділи ГСЧС здійснили 860 виїздів, а з боку прикордонного відомства на службі перебувало близько 8 тисяч осіб.

«Співробітники Державної прикордонної служби оформили і пропустили понад 200 тисяч осіб та близько 47 тисяч транспортних засобів. При цьому прикордонники зафіксували 10 спрацьовувань бази Інтерполу і передали порушників в Нацполіцію », - повідомив С.Яровий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus