USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Великдень-2018: скільки днів відпочиватимуть українці

21 Березня 2018 09:24
Великдень 2018 року в Україні припадає на перший тиждень квітня. Це - державне свято, тому передбачається додатковий вихідний. Найраніше в Україні Великдень святкували 4 квітня 2010 року. Тому на цьогорічні великодні свята буде три вихідні - з 7-го по 9-е квітня, передає "Урядовий кур'єр".

За індивідуальними графіками працюватимуть представники сфери охорони здоров'я та правоохоронних органів. Приватні компанії також залишають за собою право на кількість вихідних для своїх працівників.

У православних країнах Великдень святкують по-різному. Багато європейських країн починають святкувати Великдень зі Страсної п'ятниці. У цей день ніхто не йде на роботу в Австрії, Німеччині, Португалії, Естонії. Але понеділок у цих країнах робочий.

Чотири офіційних вихідні мають жителі Чорногорії, а також у деяких регіонах Іспанії та Австралії. На Кіпрі відпочивають і у вівторок після Великодня. А в Грузії починають святкувати з Чистого четверга і закінчують у вівторок включно.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus