USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заворожує магією звуків та енергетикою: представили перший колектив джазового фестивалю в Луцьку

20 Серпня 2021 07:20
У Луцьку на Міжнародному фестивалі джазу «Art Jazz Cooperation-2021» виступлять неповторні Igor Zakus feat Barvy.ua від «Art Jazz Sсhool 2021».

Колектив без сумнівів заворожує магією звуків та енергетикою.

Ігор Закус: бас-гітарист, композитор, викладач, засновник проекту «Jazz Kolo». В його музиці є все – техніка, вражаюча мелодика, справжня українська співучість та індивідуальний саунд.

Олег Марков: відомий педагог, ударник, перкусіоніст, композитор, аранжувальник. Його скромно називають молодою зіркою української джазової сцени.

Денніс Аду: український трубач, викладач, бенд-лідер. Лідер таких проектів як Денніс Аду Квінтет, септет та Біг-Бенд.

Юрій Середін: композитор, піаніст, досвідчений викладач. Пише музику до кіно та серіалів та постійно виступає як лідер і сайдмен в українських та міжнародних проєктах.

Богдана Винницька: українська співачка, композиторка та піаністка. Заграла понад 1000 концертів в 25 країнах світу. Диски за її участі видавалися в Україні, Польщі, Німеччині, Японії.

Вікторія Лелека: українська співачка, композиторка та актриса, що творить та навчається в Німеччині. Засновниця етно-джазового гурту “LELÉKA“, в якому разом з музикантами зі Швеції, Німеччини та Польщі сплітає український народний мелос з джазом.

Окрім основного виступу під час фестивалю, викладачі «Art Jazz Sсhool 2021» підготували масштабний майстер-клас. Заняття відбудеться на території луцького замку 28 серпня о 14.30. Вхід — вільний для усіх охочих.

На занятті майстер-класу учасники навчатимуться поєднанню джазових та народних мотивів в імпровізації, аранжуванню українських народних пісень в джазі, джазовим та етнічним варіантам вокальної імпровізації та багато іншого.

Як ми писали, XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021» відбудеться у Луцьку 28 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus