USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Golden Way 2020: у Луцьку красуні з всієї України «запалювали» східні танці

1 Березня 2020 19:31
Луцьк приймав Першість Західної України зі східного танцю «Golden Way 2020».

Змагання стартували 29 лютого о 9:00 годині в Палаці учнівської молоді, що у Луцьку. У чемпіонаті взяли участь танцівниці різних вікових категорій з різних куточків України: Вінниці, Рівного, Тернополя, Черкасів, Бердянська, Ковеля, Жмеринки, ну і, звичайно ж, з Луцька.

Під час заходу учасниці продемонстрували свої вміння, високий танцювальний рівень та неабияку боротьбу за призові місця. Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини організаторка Всеукраїнських змагань зі східного танцю «Golden Way», триразова чемпіонка України, чемпіонка Кубку Республіки Білорусь, ліцензована суддя та представник волинського відділення Міжнародного союзу викладачів танців керівник школи східного танцю «Amira» Анжеліка Арутюнян, під час змагань танцівниці виборювали титули Королева табли, а також Корони суддів: Юлії Яковюк, Людмили Застрожнікової, Марини Ничипорук, а також корону від запрошеного гостя, табліста-перкусіоніста, народного артиста Йорданії Ваіля Аббасі. Окрім цього, дівчата змагалися за головний приз - Кубок Чемпіонів за найкращий колективний виступ.

Оцінювало і визначило переможців високоповажне журі, кваліфіковані сертифіковані судді Міжнародного союзу викладачів танців.

Зокрема, найбільш ефектним було змагання з імпровізації під акомпанемент табліста-перкусіоніста, народного артиста Йорданії Ваіля Аббасі, який до того ж, є сертифікованим суддею зі східних танців.

Усім переможницям вручили медалі, грамоти та цінні призи.
текст і фото Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радовец Вася Показати IP 1 Березня 2020 19:43
А де ж наші волинські традиції??? Танці розпусти!!!
Опа до Радовец Вася Показати IP 1 Березня 2020 21:49
ви про ті волинські традиції, що популярні у всіх клубах? нажертися до сьньки і бити пики сусідам?))) згоден з вами, танці то геть зло, головне гарно бухнути)))
Радовец Вася до Опа Показати IP 2 Березня 2020 05:52
Не потрібно включати хворого на голову! Є гарні українські пісні та танці, гарне національне вбрання, але треба виставляти на огляд все що можна.
Опа до Радовец Вася Показати IP 2 Березня 2020 09:51
в нас вже впровадили націоналістичну цензуру? розкажіть чому люба дитина з фото не може танцювати той танець, який їй подобається? чому не можна писати про це статтю? може у вас хвора голова?
Дідо Показати IP 2 Березня 2020 17:10
9 фото, видно сідницю неповнолітньої, треба написати заяву на ВН за пропаганду педофілії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus