USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Бандерштат-2018». День третій. Фоторепортаж

6 Серпня 2018 10:49
Стрілянина та вибухи під час відтворення бою повстанців, довгоочікуваний дощ як додаток до виступу несамовитих «Жадана і собак», аншлаг на гутірках та побиття рекорду відвідуваності фестивалю: таким був фінальний «Бандерштату».

У цей день аудиторія гутірок була чи не найбільшою – сотні бандерштатівців прийшли, аби послухати поезію Сергія Жадана та зробити селфі з ним, а гутірка з нардепом Олександром Шевченком стала найдовшою з-поміж усіх, адже йому ставили безліч гострих питань. Після двох днів нескінченної спеки дещо освіжив гостей фестивалю дощ якраз наприкінці виступу гурту «Жадан і собаки», після чого над територією фестивалю засяяла веселка. Кульмінацією третього дня фестивалю став виступ гурту «Друга ріка».

















































































































































































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вася Показати IP 6 Серпня 2018 11:33
Чим би дитя не бавилось...
Волин Показати IP 6 Серпня 2018 12:44
А зараз аналітики, політологи, соціологи, громадські діячі, культурологи, психологи, релігійні діячі, влада, ЗМІ і просто громада - мали би сумісно, чи кожен сам по собі, дати комплексну оцінку результатів цього дійства в частині ефективності дій запропонованого суспільного продукту, зпрогнозувати політичний, культурний цого вплив на свідомість громадян в майбутньому .
коля до Волин Показати IP 6 Серпня 2018 13:33
шановний, від ваших слів тхне "совком". Нічого поганого не сталося. Молоді люди на три дні приїхали в наше місто з багатьох кінців України. Відпочили, послухали свою музику, знайшли нових знайомих. Так у всьому світі. А комплексну оцінку давали ідеологи кпсс: "згубний вплив західної поп-культури" або "значний вклад у виховання людини- будівника комунізму"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus