USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Байкери та авто відомих брендів: у луцькому «політесі» – автомотошоу

20 Квітня 2018 15:56
Виступи байкарського клубу LionsMC, виставка автомобілів Toyota, Renault та Volkswagen, а також демонстрація автозвуку – саме так в рамках проведення дня відкритих дверей у Луцькому національному технічному університеті минув «Auto day school».

Захопливе дійство відбулося перед одним з корпусів вузу 20 квітня.

Варто зазначити, що подібний захід у ЛНТУ вже відбувається 3 рік поспіль, таким чином майбутніх абітурієнтів хочуть спонукати, аби вони вступали саме до луцького «політеху».

Як розповів ректор ЛНТУ Петро Савчук, у виші небайдужі до автомотоспорту, тож ЛНТУ позиціонує себе, як активний гравець у цьому напрямку.

«На сьогоднішній день ми зробили досить багато, зокрема у виші є ряд технічних об’єктів, які були зроблені власними силами. Зараз ми знаходимося на стадії створення гоночного боліда Формула Студент, який дасть можливості виставлятися на найпрестижніші світові змагання. Найцікавіше те, що у цьому проекті не можуть брати участь працівники вишу, його мають зробити лише студенти», - зазначив Петро Савчук.
Зокрема, серед присутніх проводили автомобільну вікторину, переможець якої був нагороджений почесною грамотою.

Окрім того, учасники байкерського клубу LionsMC ревом своїх залізних коней змусили глядачів спостерігати за шоу не лише спортивних байків, а й класичних чоперів. До слова, мотоклуб є одним з найбільших у західній Україні та відомий своїми соціальними і благодійними ініціативами – чоловіки регулярно навідують вихованців дитячих будинків з подарунками, а з початку війни Росії проти України допомагають нашим захисникам.
Зі слів декана машинобудівного факультету Сергія Пустюльги, більшість працівників автоконцернів навчалися в ЛНТУ, тож він побажав їм розвитку та успіху. Він подякував всім, хто долучилися до організації дійства.
Хлопці з ГО «Луцький автомотоклуб» змусили присутніх глядачів затуляти вуха, «врубивши» на повну музику, таким чином демонструючи звукові можливості їхніх автомобілів.
До слова, глядачі, які не мали водійських прав, могли поїздити на авто разом з інструктором.
Також на Autodayscholl відбувалася виставка автомобілів відомих брендів, серед яких Toyota, Renault та Volkswagen, Mitsubishi та Hyundai.
Насамкінець учасники дійства отримали відзнаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus