USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку обрали принцесу України. Фоторепортаж

12 Листопада 2017 12:10
«Міс принцесу України 2017» обрали в обласному центрі Волині. Найкрасивішою дівчиною України з 22 учасниць стала красуня з Луцька Тетяна Симонович, яка отримала головний приз – корону та 50 тисяч гривень.

Восьмий національний конкурс краси «Міс принцеса України 2017» відбувся у Волинському обласному драматичному театрі 11 листопада.

Як зауважив організатор і головний продюсер дійства Олександр Главацький, краса об’єднує Україну, тому в конкурсі брали участь як дівчата з Луцька, так і з Луганська та Маріуполя.

До слова, під час заходу головний натхненник дійства не втомлювався приймати привітання, адже нещодавно він святкував свій день народження.

Оцінювали таланти, красу та вміння учасниць дефілювати члени поважного журі, до якого увійшли продюсер конкурсу Олександр Главацький, виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт, співак Роман Скорпіон та заслужена артистка України Ірина Шабан.

Традиційно конкурс розпочався з дефіле та знайомства з учасницями. Здебільшого дівчата розповідали про свої хобі, роботу та чим вони займаються.

Зауважимо, що між конкурсами глядачів розважали відомі співаки Діма Коляденко, який, до слова, був і ведучим дійства, Ірина Шабан, Валентина Яремчук, Христина Олексюк та Роман Скорпіон.

Особливо глядачів порадував інтелектуальний конкурс, на якому красуням задавали питання: що таке любов, хто в Україні прем’єр-міністр та на що готові дівчата заради 10 айфону. Так, у однієї з учасниць Григорій Пустовіт поцікавився: «Чим любов відрізняється від дружби?». Від хвилювання дівчина тричі відповіла на додаткове питання, що любові між чоловіком і жінкою не існує.


Також Діма Коляденко попросив одну із учасниць, аби та принесла показати йому свій айфон. Дівчина не розгубилася та принесла 7 айфон, хоча, зі слів ведучого, він сподівався, що це буде «десятка». І хоч глядачі підтримували усіх учасниць, але відповідь однієї викликала у них несхвальні відгуки. Так, на запитання про те, де дічина купувала свої гарні туфлі, вона відповіла, що в Москві.

Під час наступного конкурсу в залі стало дещо гаряче, адже довгоногі красуні вийшли на сцену в купальниках. Опісля цього конкурсу поважне журі з 22 дівчат обрало лише 10 учасниць, які потрапили у фінал.

Під час музичної перерви перед глядачами виступив Діма Коляденка, який зібрав навколо себе юрбу дітей. Дітки танцювали разом зі своїм кумиром та знімали його на свої смартфони.

Перед останнім конкурсом на сцену вийшла головний хедлайнер дійства, людина, яка вперше «привезла» Євробачення в Україну, відома співачка Руслана. Зі слів артистки, аби потрапити на виступ, їй довелося 4 години їхати за кермом з Києва. Але, додала Руслана, вона дуже хотіла потрапити у Луцьк, тож це її не зупинило.

Перед оголошенням фінальних результатів конкурсу слово надали виконувачу обов’язків Луцького міського голови Григорію Пустовіту. «Це було чудове шоу, тому ми вдячні всім, хто нам його подарував, а особливо я хочу висловити слова вдячності учасницям цього конкурсу, я вболівав за всіх. Також я дякую Дмитру Коляденку за його гумор та Руслані за її нестримну енергію, але найбільше я хочу подякувати Олександру Главацькому за сприяння якого цей конкурс краси вже у восьме відбувається в Луцьку», - наголосив Григорій Пустовіт. Та вручив Олександру Главацькому подяку міського голови за вагомий внесок у промоцію Луцька та розвиток його культурно-туристичного потенціалу

Зауважимо, що цьогоріч організатори вирішили розділити призовий фонд у 150 тисяч гривень між 5 переможницями.

Опісля усіх конкурсів журі оголосило переможниць. Отож, IV віце-міс принцесою України стала конкурсантка №8 з Києва.

III віце-міс принцесою України обрали учасницю №13.

Звання ІІ віце-міс принцеси України виборола учасниця №18.

Першою віце-міс принцесою України журі обрало конкурсантку №2.

Ну а «Міс принцесою України 2017» стала лучанка Тетяна Симонович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus