USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Драма «Століття Якова: перше кохання» розчулила лучан до сліз

29 Травня 2017 10:42
Непросту історію кохання, яка змушує співпереживати героям і розчулює кожного, презентували у Луцьку.

Драму «Століття Якова: перше кохання», основану на частині роману волинського письменника Володимира Лиса, представили 28 травня на сцені Волинського облмуздрамтеатру.

Нагадаємо, театральну постановку вже демонстрували луцькій публіці. А цьогоріч відбірковий показ драми відбувся у рамках національного культурного проекту Всеукраїнський щорічний фестиваль-конкурс «ART-UKRAINE». Головним поціновувачем, а отже і суддею відбіркового туру є глядач. Аудиторія отримує заздалегідь розроблену Анкету, у якій і дає свою оцінку акторській грі, режисерській роботі, загальному враженню. За попередніми підрахунками стануть членами журі понад 13 тисяч жителів різних куточків України. Відбірковий тур охопить 21 область України.

«Століття Якова» – це історія життя про доволі складне та насичене життя чоловіка, дуже важливу роль у якому посіло перше кохання.

Саме відрізку долі героя, де показано його кохання до сусідської дівчини Уляни, і зосередилася дія вистави: уже старенький Яків, який після життєвих перипетій повернувся до свого рідного села, про власну драму розповідає дівчині-наркоманці, що випадково забрела до його дому.

Протягом усієї вистави глядачі уважно спостерігали за дією на сцені, простежували зміни років і характерів персонажів, щиро співпереживали героям, не стримуючи сліз, а також бурхливими оплесками підтримували акторів.

Також свою оцінку виставі, режисерській роботі та акторській грі усі присутні могли висвітлити в наперед підготовлених організаторами анкетах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus