USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Енергетичний взаємообмін: Сергій Бабкін виступив у Луцьку по-домашньому

13 Лютого 2019 08:29
По-домашньому затишний та атмосферний вечір, який нагадував квартирник близькістю глядача до виконавця та піжамним вбранням артистів, подарував лучанам Сергій Бабкін разом зі своїми музикантами.

Концерт у рамках всеукраїнського туру з нагоди презентації нового альбому співака «Музасфера» відбувся 12 лютого в РЦ «Промінь».

«Усе має форму кулі, тобто сфери, – від атома, з якого складається все живе і неживе, і до небесних тіл у Всесвіті. Сфера – це все, що навколо, і все, що всередині нас. Ми її невід’ємна частина, ми складаємося зі сфер. Муза – джерело натхнення, нескінченний потік, який огортає нас, завдяки якому ми щось або створюємо, або робимо із задоволенням і люблячи. У музи є ще одне ім’я – кохання. Пані та панове, я запрошую вас у Музасферу», – такими словами розпочав свій виступ артист.

До слова, першою на сцені зазвучала пісня «Де би я».
«Ми раді вас бачити, дякуємо, що знайшли час, можливість, бажання і прийшли сьогодні підтримати нас. Це для нас дуже важливо. Дякую. Ми презентуємо свій новий альбом, який має назву «Музасфера», – сказав Сергій Бабкін у перервах між піснями та закликав усіх присутніх до «енергетичного взаємообміну».
Загалом артист не втомлювався дякувати луцькій публіці увесь вечір – за підтримку, аплодисменти, взаєморозуміння, атмосферу, любов, подарунки та квіти. Окрім того, співак наголосив, що кожен чоловік повинен говорити своїй коханій слово «дякую» хоча би раз на день, бодай подумки.
Відзначимо, що, окрім композицій, які увійшли до нової платівки музиканта, лучани змогли почути декілька хітів Сергія Бабкіна з попередніх альбомів, зокрема пісні «Пробач», «Привіт, Бог», «Але» тощо.
Останньою в концертній програмі зазвучала пісня «Хто далі йде».
Своєю чергою, після гучних овацій на біс Сергій Бабкін подарував лучанам такі композиції, як «Я не той», «Де би я» та «Забери».

Текст і фото: Ольга Шершень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніла Показати IP 13 Лютого 2019 13:14
Дивлюсь, навіть людно, ніколи не думала, що на такого горе -співака підуть люди дивитись, таке враження, що відсутня будь яка культура, іде повна деморалізація і втрата духовних цінностей, жах!
Пілот до Ніла Показати IP 13 Лютого 2019 17:22
І що аморального в піснях даного виконавця? Цікаво дізнатись ваші музичні смаки!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus