USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голодомор, СНІД та інваліди на одній сторінці з політиками. ОГЛЯД ПРЕСИ

3 Грудня 2009 17:37
Попередній інформаційний тиждень виявися щедрим на визначні дати: День пам’яті жертв голодомору, Міжнародний День боротьби зі СНІДом, День інваліда. Волинські друковані видання цих тем не оминули.
«Волинь-нова» на десятій сторінці розповіла, про те, як у часи голодомору мешканці Любешова допомагали голодуючим зі східних областей: «Зерно та борошно зберігали у костелі. Поступово деякі мешканці стали пробиратися до складу. Однак сталася несподіванка. Один із мішків з борошном виявився з діркою, тому через весь склад зерна проліг помітний слід…»
Про проведення акції «Запали свічку» написали «Аверс-прес», «Луцький замок», «Відомості». А журналіст «Сім’ї і дому» поділився своїми спостереженнями про участь у цій акції лучан: «Пошукав поглядом жалобні свічки у вікнах будинку навпроти. Знайшов дві. Здається, саме у тих квартирах, де вивішували блакитно-жовті стяги у День прапора», - пише Юрій Конкевич.
Про те, що неповносправні – найвідданіші працівники, написав «Аверс-прес»: «Найпотужніші компанії-роботодавці не налаштовані на те, щоб втратити працівника з обмеженими фізичними можливостями, адже він, як ніхто інший, хоче працювати та дорожить своїм робочим місцем». А «Луцький замок» у статті під назвою «З турботою про неповносправних» розповів, як міська влада дбає про людей з обмеженими фізичними можливостями.
До дня боротьби зі СНІДом «Відомості» опублікували зізнання наркомана, який більше року перебуває на лікуванні в обласному наркодиспансері: «Щоб дістати наркотик, піду на самогубство чи теракт».
Кого люблять українські політики і на кому вони одружуються, розповіла газета «Сім’я і дім». У «Відомостях» розкрито, на яких автомобілях їздять наші можновладці. А ще зі сторінок цієї газети можна довідатися про найпопулярніші способи обману за допомогою SМS.
«Вісник + К» написав про те, як живеться молодим сім’ям на Любешівщині без електрики, та розповів, як дві корови здають рекордні надої молока на Хмельниччині.
Обіцяє переможцю цьогорічної лотереї серед передплатників суперприз – племінну телицю за 10 000 гривень – «Волинь-нова».
Втім, найпопулярнішою темою в медійників, звичайно, залишається політика. На шпальтах газет дискутують кандидати на посаду президента і представники майже всіх політичних сил.
«Вісник + К» опублікував інтерв’ю з Сергієм Тігіпком, який розповів про своє бачення вирішення проблем у сфері ЖКГ. Наступна сторінка повністю присвячена інформації про Віктора Ющенка.
Майже півторасторінкове інтерв’ю з мером Луцька розмістив «Луцький замок». Богдан Шиба поділився своїми очікуваннями від майбутніх президентських виборів і пояснив, чому буде балотуватися у мери навесні: «Звичайно, Верховна Рада прийняла закон, вибори будуть, тож мушу».
Газети «Вісник +К» та «Волинь-нова», «Сім’я і дім» опублікували статтю під назвою «На кого вона працює», яка відкрито пахне антирекламою на адресу Юлії Тимошенко. «Камінь у город» діючих Президента та уряду кинув і голова ВОО «Партія регіонів» Олександр Башкаленко в своєму інтерв’ю з амбіційною назвою «Перемога Віктора Януковича буде впевненою і переконливою», розміщеному в газеті «Волинь-нова».
Втім, крім політики, «Сім’я і дім» розповідає про жінку, яка втратила сина через лікарську помилку і як він з’явився до неї ангелом, зі сторінок «Волині-нової» можна дізнатися про баскетболіста зростом 212 сантиметрів, «Вісник +К» пише про те, як на зрізах трьох дерев проявилися голуби та дзвін, хто заплатив за Тимошенко 53 тисячі доларів, можна прочитати у «Відомостях», а  на сторінках «Луцького замку» вміщена розповідь про людину, яка все своє життя присвятила вивченню історії рідного села Торчин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
РОНІН крок Показати IP 3 Грудня 2009 17:51
Вибори близько от і згадують "електорат")))
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 18:18
У нас що не день, то або свято, або пам"ятна дата. А тут ще й вибори на носі. ЗМІ завжди буде про що писати, а людям про що говорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus