USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Я розчарувалася в закладах, у які вірила, - Ольга Фреймут у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

19 Березня 2013 00:02
Ольга Фреймут зазирнула з ревізією у декілька готелів і ресторанів Луцька.
Про це йшлося в ефірі програми «Ревізор» на «Новому каналі» 18 березня.
Ольга Фреймут завітала у мотель «Роял Дач».

Зазирнувши спочатку у бар закладу, ведуча шоу «Ревізор» на «Новому каналі» зустріла працівницю, яка заявила, що у готелі «нікого немає» і перестала супроводжувати Ольгу Фреймут під час «ревізії».




Знайшовши у барі недоліки, зокрема, павутиння біля віконної занавіски, ведуча вирішила піти, власне, до мотелю. Там попередньо зупинилася так званий таємний покупець, у якої було завдання перевірити роботу закладу. Як розповіла дівчина Ользі Фреймут, рецепції у закладі вона не бачила, її «заселив» якийсь чоловік, якого більше у мотелі вона не бачила.

Ведуча «Ревізору» вирішила перевірити один з номерів готелю. На її думку, інтер’єр у кімнаті був надто червоним і ніби зроблений учнем-переростком на уроці праці.

Виявивши ще багато недоліків, Ольга Фреймут заявила, що «Ревізор» не рекомендує відвідувачам мотель «Роял Дач» у Луцьку.

Наступним пунктом «Ревізора» став ресторан швидкого харчування «Chicken Hut».


Це стало другою перевіркою Ольги Фреймут цього закладу. Так, попереднього разу ведуча «Нового каналу» скуштувала тут салат зі свіжих овочів, одним з інгредієнтів якого стала скисла кукурудза. Цього разу Ольгу Фреймут не чекав такий «приємний» сюрприз: салат був дійсно свіжим.

Коли ведуча вирішила перевірити фаст-фудівзьку кухню, її не пустили, утім, вона знайшла спосіб туди потрапити, перелізши через стійку. Вона перевірила усі закутки приміщення. Так, Ольга Фреймут заглянула в холодильник і виявила, що на продуктах були наклейки, на яких була вказана дата пакування продуктів, яка відповідала даті зйомки. Рукомийка, зі слів ведучої «Ревізора», була «аж нудно чиста».



Загалом, заклад Ользі Фреймут сподобався і вона вручила «Chicken Hut» відповідну табличку.

Ще одним перевіреним закладом стала «Файна Окрайна».


Завітавши на кухню, Ольга Фреймут була прикро здивована побаченим. Відходи стояли на столі, ганчірка у рукомийнику, за словами ведучої, нестерпно пахнула, а у холодильнику продукти були перемішані разом із тим, що вже треба було викидати.

Туалет залишив у ведучої «нейтральне» враження.

Після цього Ольга Фреймут вирішила зробити замовлення у ресторані, однак, не залишилася почекати, доки його принесуть. Тож, рекомендації «Ревізора» заклад не отримав.

Уже другий раз Ольга Фреймут завітала і до мотелю «Срібні лелеки», який у 2011 році нагородила табличкою-рекомендацією «Ревізора».

Оскільки попереднього разу мотелю залишили рекомендації дещо змінити в інтер’єрі, саме це і перевіряла ведуча.


Так, дещо у мотелі таки змінили, та цього виявилося недостатньо для того, щоб зберегти рекомендацію «Ревізора» клієнтам і Ольга Фреймут відібрала нагороду у «Срібних лелек».
Кафе «Базилік» теж не залишилося поза полем зору Ольги Фреймут.


Вона вирішила зробити ревізію у закладі, попередньо «озброївшись» коментарями щодо кафе, які знайшла у мережі Інтернет. Так, один з клієнтів зазначив, що у замовленому в «Базиліку» томатному соці знайшов таргана. Тож, Ольга Фреймут вирішила перевірити кухню закладу на наявність цих «мешканців» у своєрідний спосіб: вона вимкнула у приміщенні світло і зачекала деякий час, аби таргани, якщо вони й були, могли вибігти.


Не виявивши цих комах, ведуча «Ревізора» продовжила оглядини кухні. Так, її приємно вразило те, що у закладі для страв використовують свіже м’ясо. Після перевірки цієї частини закладу Ольга Фреймут зайшла до вбиральні, де теж не знайшла, чим докорити адміністратору закладу.


Загалом же, у закладі вона знайшла декілька недоліків, так їй не сподобалося покриття на підлозі. Мовляв, дуже слизьке і можна впасти. Окрім того, Фреймут зауважила, що у дитячій кімнаті має бути хоча б няня, аби діти не могли травмуватися, що одного разу уже трапилося у «Базиліку».

Замовила Ольга Фреймут і попоїсти. Коли обрану страву принесли, ведуча «Ревізора» підмітила, що посуд виявився непідходящим для замовлення, проте, пробачила цей «недогляд» закладу і нагородила його табличкою-рекомендацією «Ревізора».


Насамкінець Ольга Фреймут вирішила відвідати піцерію «Фелічіта», де теж уже бувала і нагороджувала відзнакою «Ревізора».


Загалом, практично ніяких недоліків у закладі ведуча не виявила, проте, їй не сподобалося, що холодильники на кухні не були новими, а для більшості страв не використовують свіже м’ясо та рибу.



Ольга Фреймут навіть дала шанс виправити ситуацію адміністрації закладу, зазначивши, що прийде завтра і надіється, що недолік буде виправлено. Та до порад ведучої не дослухалися, чим і поплатилися «прощанням» із «ревізорською» рекомендацією «Фелічіти» відвідувачам.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Саша Показати IP 19 Березня 2013 08:45
Бл.ть холодильники їй не нові!!! "..посуд виявився непідходящим для замовлення...Ольга Фреймут навіть дала шанс виправити ситуацію....залишили рекомендації дещо змінити в інтер'єрі" Хай запхне свою табличку собі в ср..ку, строїть з себе невідь що, світло виключила і чекає коли вибіжить таракан - no comment
женя до Саша Показати IP 19 Березня 2013 11:24
згоден, виключити на хвилину світло, чекаючи тарганів, це було вже смішно... а стосовно непідходящого посуду для салату, то це було слушне зауваження. Є правила етикету за столом щодо посуду. Це те ж саме, що замість чайної ложки подати столову. І нарахунок "виправити ситуацію"..В меню пише свіже м"ясо, значить має бути свіже. Нехай не обманюють клієнта. Ви ж бачили, Фреймут зачитувала кілька страв з меню, і вони мали б бути з свіжої риби і м"яса. Так що не треба ля-ля.
Все буде добре до Саша Показати IP 19 Березня 2013 17:13
А нащо ситуацію виправляти??? Який шанс??? Якщо так написано-так і має бути!!! Я рада, що Фелічиті не дали,адже там давно вже нема якості, нажаль..., при чомі ніде!!! Карамель каіе перетворили-на все, замовляють тепер там різномантіні страви, сама назва має говорити за себе, а не за салати і так далі... Продукції там нема толкової давно!!! Готелів теж в Луцьку нема, Лелеки "загордилися",але тепер їх поставили на місце, тут,доречі, вона права...оті штучні квіти лише в селах..., якщо Ви в місті-так намагайтесь убти в місті,а не в селі, а так село з Вас ще не вийшло,хоча Ви і в місті...!!! Чікен Хат...ноу комментс, не знаю за що дано..., а Базилік...може бути, хоча там теж багато є недоліків!!! ЯКЩО ПИШЕ,ЩО САЛАТ З ОЛИВКОВОЇ ОЛІЇ, ЗНАЧИТЬ ВІН З ОЛИВКОВОЮ ОЛІЄЮ, А НЕ З СОУСОМ КАЛЬВЕ!!!Налитим,як в останній день життя, а платимо то за оливкову олію!!!
олег Показати IP 19 Березня 2013 08:54
я з підозрою ставлюсь до закладів громадського харчування, як , напевно і більість наших громадян. А хто така Фреймут Який у неі фах? Напевно в неі манія величі. і я дивуюсь тим власникам . які пускають цю самозакохану дамочку в своі заклади.
Ксенія Показати IP 19 Березня 2013 09:12
Ольга Фреймут !!! Це круто те, що ви робите!!! Наші харчові заклади це ЖАХ!!! Приїздіть і до нас в смт Ратне Волинської області в будь - який заклад. То ви нке тільки не схочите зїсти салат, а даже випити кави чи чаю. Чекаєм Вас з РЕВІЗІЄЮ!!!
Ксенії до Ксенія Показати IP 19 Березня 2013 10:59
До Вас в смт. Ратне Фреймут не приїде, і не надійтесь ! Так що беріться самі «ревізорити» свої заклади харчування, якщо духу не забракне. Моя Вам порада робіть дома свіжі салати та каву яку Вам заманеться. Не витрачайте свої кошти на сумнівні заклади. За досвідом знаю що скрізь де готують їжу, плювати на клієнтів, їм би тільки гроші здерти і побільше. Перше правило «дикого» бізнесу максимально отримати прибуток все інше другорядне
олегатор до Ксенія Показати IP 30 Січня 2015 05:33
коментар було видалено
Вася Показати IP 19 Березня 2013 10:08
Оля Ж.дівка, п.здіти не мішки тягати. Теж фахофий люстратор. Але це ж все таки шоу.
Вампа Показати IP 19 Березня 2013 10:32
Все правильно Фреймут робить, а якщо десь і перегинає палку, то wt піде тільки на користь. А то робиться чортзна що майже у всіх закладах,добре якщо хоч відносна чистота,хоча кухні і санітарних книжок працівників ми звичайно не бачимо, не рідкість, коли економлять на здоров"ї відвідувачів, використовуюсчи продукти сумнівної свіжості та якості, часто хамлять,або такі вже круті та гонорові, що й зайти страшно, ціни бувають захмарні. Більше всього мене дивують ціни на чай - менше десяти грн. практично ніде нема, а за що власне, за чашку кип"ятку в яку кинули кілька "чаїнок"?
Кільчицька Женя Показати IP 19 Березня 2013 10:33
дуже схоже що цій олі немає де жити і що їсти, от вона купила пару табличок і їздить по країні і методом остапа розводить наївних українців. дивно, не ніде не відображено, що у одному закладі вона отримала коліном під сідало і полічила сходинки...ревізорка, мля, доморощенна...
олегатор до Кільчицька Женя Показати IP 30 Січня 2015 09:43
нет она покруче она она ездит по каналам тв и ищет лохов режисеров которым предлагает плогиаты уже давно придуманных шоу причем в отличае от оригенала она не чем не отличается разве что культурой я имею ввиду в переносном смысле этого слова.Она была в подьеме пыталась копировать Машу Ефросинину не вышло потом бегала в роли журналиста впоисках сенсаций не нашла озвучивала смурфиков не пошло куча мыльных шоу для детей ивзрослых которые с возрастом только стали старше : кто сверху.подъем. фешен журналист завтрак 1+1 но не где на долго немогла зацепится и тут о боги Саша Ракоед главный режисер канала .Женя я надеюсь вы девочка взрослая дальше объяснять не надо гражданский брак АЛЕУЯ -ревизор но талантлевийший режисер был обалванен как и наивный Нил папа златы .Этой бездарной телеведущей модели не умеющей ходить на шпильках певице без голоса актриса второстипенной единственной ролью где даже не смогла сыграть журналиста кстати фильм пародия а журналист ну без коментариев -хотя красный диплом по международной журналистика Саша дает путевку в жизнь и тут она обосралась да какой то рейтинг набрала .Но за счет забегаловок и ночлежек как говорил Фрэйд (хочеш приумножить свою значимость окружи себя нулями) в серъезные учреждения ее не пускали а если удалось прорватся то еекак подстилку просто выкидывали иона кипела от злости а сделать не хрена не могла потому что серъезные дядьки из за сосок с рицепом еще от не русского не сорятся.И вот контрольный страсти по ревизору где ее супер ЦБ -подстилка режисера попустили эксперты притула пприглаенные потерпевшие и даже проплаченные зрители.Я конечно всех подробностей незнаю но с Сашей все с ревизор все хто сверху все новый все.Перебежала на1+1 судя по количеству минут в эфире там пока за яйца ни кого не поймала та уже и тяжело пострашнела постарела остервенела да и дочка подросла еще лет 5 и будет *барей к доце ревновать а сама не в гляже.Вот и думай стоит ли строить свое благополучее разрушая чужое
Инна Показати IP 19 Березня 2013 10:38
Оля-клёвая!
Коментатор Показати IP 19 Березня 2013 10:44
Хай там що кажуть, а все-таки ця програма дає можливість побачити, що у нас в Луцьку якість наданих послуг у закладах набагато краща і вища ніж у інших містах. Звісно, є ще що вдосконалювати, адже досконалості немає меж!!!
зaгрeб Показати IP 19 Березня 2013 10:59
Пусть возьмет себе в команду лишнехромосомного с косичкой с Волинского щита.Они сработаются.
Женя Показати IP 19 Березня 2013 11:13
Да ладно....Фреймут звичайно іноді перегинає палку, але це нормально для телеефіру. Передача чудова і дуже корисна для пересічного громадянина. Я наприклад був гарної думки про "Файну Окраїну", проте після побаченого туди ні ногою. НЕвже вам усім не цікаво побачити кухню...те, куди ви водите своїх діток їсти, та й самі харчуєтесь!!! Оля молодець. Шоу є шоу, інформацію дали, а власні висновки кожен робить для себесам.
Вова Показати IP 19 Березня 2013 11:57
а що у цієї кози з ногами на другому фото зверху? розвал-сходження не виставлено?
виталий Показати IP 19 Березня 2013 12:01
Жалко было смотреть на опущенную "Феличиту",после напыщенного "Базилика".Бровину нужно менять формат или платить Фреймуть.Но все же сценарий радует,все постановочные кадры сняты на контрасте - как говориться "это видео для сельской молодежи"
Чеширский Кот Показати IP 19 Березня 2013 12:02
"Я розчарувалася в закладах, у які вірила" - святая простота :)))))))))) Самое смешное, что есть люди которые верят ей и ТВ.
олегатор до Чеширский Кот Показати IP 30 Січня 2015 05:14
Почему такое неверие ведь она когда говорит где она проводит ревизию это правда вкаком городе тоже правда сколько дает чаевых посудомойщице тоже чистейшая правда и даже точно предсказывает какого числа и в каком городе произойдет ресторанный АПОКАЛИПСИС.Ностардамус просто нервно курит в сторонке.У нее как говорил ГРИбОЕДОВ горе от ума-мужики клюют а вот удержать не может.Прям как в фильме ЛЮБОВЬ И ГОЛУБИ Раиса Максимовна и Вася да кстати она не крашеная это ее натуральный цвет.А если еще посмотреть рекламу где она с мамой только благодаря АКТИВИЯ стройнаяздоровая и просто афигенная куда не глянь.И просто рвет на сиськах лифтчик что она не рекламирует...
BoVdur Показати IP 19 Березня 2013 12:55
Я дивуюся з тих коментарів де з надмірною агресією критикують постать Фреймут... А якою вона має бути? Затурканою та сором'язливою і усім казати: "перепрошую", "як все гарно і смачно". Це шоу, а для відповідного рейтингу, воно вимагає якоїсь "родзинки", у тому числі, якщо це навіть досягається крізь призму стервозності та зарозумілості образу ведучої. Ви дивитесь, коментуєте? - Отже, ефект досягнуто. Правило сфери послуг поширене у цивілізованому світі "клієнт завжди правий", за наших реалій рідко коли діє, тому хоча б у такий спосіб власники деяких закладів харчування та готелів можуть дізнатися, що відвідувачі це не просто об'єкт для заробітку, а теж люди, які мають право їсти належно приготовану їжу у належних умовах. Користі від такого шоу значно більше ніж від, наприклад, політичної демагогії з Савіком Пукстером.
антифреймут Показати IP 19 Березня 2013 12:58
В нашій країні менталітет обслуговуючого персоналу та власників "кафешок" і "барів" працює тільки в одному напрямку. Фреймут перегинає конкретно, на мою думку, і це не реклама Бровіна чи його закладів, Фелічіта та інші з Гранд Персони є закладами з яких потрібно брати приклад, що успішно і зробив власник "Базиліку". А в тих "кабаках" які не працюють над вдосконаленням своєї роботи, інтр'єру, меню та персоналу завжди буде срач , протерміновані продукти і мало клієнтів. Є у нас в місті піцерії які були популярними до того як не було конкуренції...без вдосконалення їм прямий шлях у забуття.
Лучанка Показати IP 19 Березня 2013 14:27
Діло доре робить, викриває безгосподварність,нехлюйство,береже здоровя тих,хто ходить бідний ніщий по наших генделиках, робить багатими олігархів. Її ніхто не купить-цим і пишається. Що бачить це і показує.
Бася до Лучанка Показати IP 19 Березня 2013 14:51
а вы сударыня все таки ... полная...
олегатор до Бася Показати IP 30 Січня 2015 03:54
И не погодам старо выглядит грим уже не замазывает морщины вокруг ротовой звукоизлуучалки скоро пойдет ботекс потом пластика и лишний вес это уже будет не проблема
Лахматий Будун Показати IP 19 Березня 2013 15:07
а як на мене то дуже вже підозріло все було у Чікен- Хат, мабуть Олюня зможеш прикупити собі щось на брендове за табличку і похвалу там. Що стосується інших заходів, то справді обурює співвідношення цін у "Фелічіті" і "свіже мясо та риба", невже у нас так мало мяса на Волині? ну ладно риба...А от "Роял Датч" - це взагалі позоріще нашого міста, хотілося б побачити тих, хто селиться у той "червоний люкс" і розважається у сауні. Ха-ха, а таких мабуть купа.
Попкорн Показати IP 19 Березня 2013 15:40
Базиліку до закладів Бровіна , як до неба. Серйозні люди туди не підуть. А Фреймут-це просто шоу для лохів.
ST до Попкорн Показати IP 20 Березня 2013 15:31
Серйозні люди по барах не шляються
Афоня Показати IP 19 Березня 2013 16:43
Дуже прикро,було дивитись ,що робиться за кулiсами закладiв громадського харчування мiста,а головне,яке грязне i жирне пятно поставили на iмiджi мiста "Роял Дач","Файна окраiна",а особливо пафосна "Феличита".УСI на курси пiдвищення квалiфiкацii в "Курятник"!!!
Антон Показати IP 19 Березня 2013 17:05
заїхала б у "хатінку" по всі таблички там би залишила б
Профи Показати IP 19 Березня 2013 18:44
Попкорну,Бровин - загниваюче минуле,на сьогоднi нiякого креативу,а облд кухнi так це взагалi початок 90х.Треба не сидiти вiдписи писати,а думати над новою концепцiею, типу робiтничоi столовоi
!!! Показати IP 19 Березня 2013 21:42
Фреймут кльова жінка...вона ж нам у нашому ж місті показує те що ми не можемо побачити...чому така агресія.100% ніхто з вас в Файну Окраіну і Роял дач не піде після побаченого.І нічого страшного що в закладів Гранд персона забрали табличку,ніхто не бездоганний.Просто варто попрацювати над зауваженнями і все буде гуд. Фреймут мала досвід роботи в закладах громадського харчування за кордоном якщо не помиляюсь в Англії.
ніна Показати IP 19 Березня 2013 23:08
Якби ревізор приїхав до "княжого двору", то давно закрили б заклад, може ше й до приїзду, там і смердючі ганчірки, наполірований посуд тією ж ганчіркою, що й більярдний стіл, вічно п'яний колектив, намах по повній, свіжого мяска тут і не буває, так, салатик-льопанка.
Вован до ніна Показати IP 20 Березня 2013 15:10
на этом дворе даже зять хозяйки поел и очнулся в инфекционной больнице с гепатитом С и кишечной палочкой, о чем дальше говорить!
lutchanka Показати IP 20 Березня 2013 09:17
Боже праведний, якже ті заклади переживуть таку втрату?! Я розумію, що треба перевіряти, але ж не Фреймут! нахабству її немає меж - просто в інших містах їй вказали її місце, а в Луцьку ще ні. по-перше. по якому праву стороння людина з сумнівною медкартою має "лазити" по кухні і тим більше, по холодильниках(я не впевнена. що вона не принесе туди ніякої "зарази"-не хочу її образити, але це факт - людина стороння); по-друге, всі заклади - приватна територія і мають повне право її не пускати, а при спробі проникнути незаконно(як у Вінниці - через вікно) можна отримати і по голові (на цілком законних підставах). Не всім відвідувачам приємно, коли перед ними викручується подібна нахабна особа. До речі, у Австрії Фреймут поставили "на місце" і розказали як має працювати журналіст. а, по-третє, мало хто дивиться цю передачу і, тим більше, звертає увагу при вході в заклад відпочинку на те, чи є там папірець Фреймут. Тим більше, що за папірці їй платять іншими папірцями.
Валерія до lutchanka Показати IP 20 Березня 2013 16:45
Якщо стільки коментарів, якщо ця передача нагороджувалася минулого року, як найкраща передача України, і навіть якщо ви її дивитеся, то тоді у цієї передачі райтинги великі. А звідки у вас інформація, що у неї сумнівна медкартка? І чого ви впевнені, що заклади громадського харчування це приватна територія? Ви ж не питаєте дозволу, чи можна зайти, коли приходите до будь-якого закладу гомадського харчування. Повірте, журналістам можна все перевіряти.
Лучанка Показати IP 20 Березня 2013 10:57
Ого) С-ки написаного) НІКОМУ, ВЗАГАЛІ, НІКОМУ НЕ ТРЕБА БУЛО ДАВАТИ ТУ ВІДЗНАКУ!!! ФЕЛЧИТІ ДАВНО ВЖЕ ПОРА СЕБЕ ПОЗИЦІОНУВАТИ ЯК "ХАРЧЕВНЯ", з тими складникими,які вони людям пропонують,хто не знає-це так давно вже,я давно вже там піццу та салати намагаюсь не вживати. Є Оттімо Чібо, де чудова піцца, та салати не погані були в Базиліку...,але теж відзнаку нема за що давати, адже там пише,що салат Цезар з оливковою олією,а він з соусом кальве, то за що ми платимо???Тим більше місце розташування-не відомо де. На рах. Корони Вітовта-це просто вже бренд і все, а як там що роблять, повірте, нам не відомо, саме місце розташування дає "статність" даному закладу. Срібні Лелеки..., після тогорічного ревізора-ЗАЖРАЛИСЯ!!! ПЛАСТМАСОВІ квіти??? В селі таких речей вже в людей нема, якщо Ви мешкаєте в Луцьку,то пора селу вже виходити з Вас, такі речі не допустимі в приміщенні!!! В Луцьку, нажаль, нема тих закладів, де було б все ідеально... Таким був Базилів місяць-два, як відкрився,зараз він на 4-, треба було і "Маску" перевірити, вони теж собі ціни скласти не можуть, ні одного зауваження не можуть сприйняти адекватно, там взагалі ціни космос, а беруть за салати аля "Пекельна кухня 1-2"!!!Не більше того. Тому, Оля, нормальна, але їй треба вчитися ще історії...БО ВОЛИНЬ ДО АВСТРО-УГОРЩИНИ НІКОЛИ НЕ ВІДНОСИЛАСЯ!!! І НЕ ТІЛЬКИ ЇЙ, А ВСІЙ ЗНІМАЛЬНІЙ ГРУПІ!!! ПІДСУМУЮЧИ-НІХТО ОЛІ НЕ ЗАПЛАТИВ В ФЕЛІЧИТІ, ТОМУ ВОНА ТАК І ВЧИНИЛА, адже Фелічита не має того рівня,що був в неї колись, Базилік-проплачений, а там зустрічають в принципі завжди так,буває що і не так, а буває,що так... Чікен Хат-ну ще раз перервірить, а от Лелеки-обкакалися))).Зарплату вищу людям дайте і менше "Понтів" нема чого!!!
Лучанці до Лучанка Показати IP 20 Березня 2013 19:09
От випустили тебе з лікарні, а ти знову за своє. Краще піди на старий базар, купи "телятинки" з "сметанкою", та не вилазь з кухні.
Киянин Показати IP 20 Березня 2013 12:10
Та ви маєте їй ноги цілувати за те, що вона пройшлася по вашим побитим дороргам. Чого ви такі всі агресивні? Що правда в очі колить? У вашому селі ужасний сервіс. Ніхто після цього тепер взагалі не приїде до вас. Навіть ваш замок нічого не вартий. Ваше місто обіср..лося по-попній, особливо ваша Файна-Украйна. Радійте, що хоч одного разу вас покажуть по ТБ. Село необтесане!!!!
lutchanka до Киянин Показати IP 20 Березня 2013 15:04
Киянину - ти чупирадло обтесане -ти і цілуй Фреймут не тільки ноги, а і ще дещо. Безграмотне(мабуть, граматику української мови скурило на "козячі ніхки"), а ще кудись пнеться! Без таких , як ти, в Луцьку буде чистіша екологія -занадто псує повітря ваша присутність. Цінитель теж знайщовся - рило спочатку вмий!
Киянин до lutchanka Показати IP 20 Березня 2013 16:23
Шановна, слідкуй сама за своєю граматикою і писаниною, яку ти тут розводиш. Повідомлення, яке вище підписане під твоїм ніком абсолютно безграмотне, та й це теж безграмотне. До звертання ліпити тире, це вже якою тупою треба бути. Не рийся в чужих помилках, бо сама робиш їх. Ну, звісно, якщо тобі немає що відповісти мені розумного, то такі дурні люди як ти і застосовують такий психологічний прийом. Ти мене не бачила, а пишеш про рило брудне, може, ти судиш по собі? Чи, може, твій чоловік завжди ходить з брудним обличчям і ти думаєш, що всі такі. Щодо Фреймут, то ви і справді повинні бути вдячні цій гоноровій журналістці, яка відкрила вам очі на ваш нікчемний сервіс. Мабуть, ви заслуговуєте на те, щоб харчуватися в "крниках" і в генделиках з тараканами. Це вона тонкий натяк вам усім зробила. Так що задумайтесь, лучани, може, вже нарешті почнете жити по-європейськи. І, до речі, можеш бути спокійна, я у твоєму селі не живу, так що дихай на здоров"я, радій екологічному просвітенню.
Киянину до Киянин Показати IP 20 Березня 2013 17:50
Угу, ти такий Киянин, як я марсіанін. Не сміши.
Вова до Киянин Показати IP 20 Березня 2013 15:12
при нагоді можеш їй ще і полизати. а взагалі навчися грамоті, сталіца!!! панаєхалі!!!
няня Показати IP 20 Березня 2013 13:32
ціни в Фелічіті космос, то вже могли б своїх клієнтів балувати свіжим м"ясом та рибою:(, базар і там-там поруч, можна перескочити і докупити якщо чогось не вистачить(((
Таня Показати IP 20 Березня 2013 17:19
Киянину. Шановний, я розумію, що вами керують емоції, але ображати Величне місто через те, що Вам показала Фреймуд?????? Приїжджайте до Луцька, ми Вам покажемо його справжнім!!! А дороги і в Києві, і в Донецьку, і в Криму зараз однакові(це проблема цілої України). Тож шануйте себе і людей.
Киянин Показати IP 20 Березня 2013 18:06
Ви мені звісно вибачте за емоції мої, за те, що я написав про ваше місто, але коли ваша землячка виклала в соцмережу безліч ваших інтернет-видань на сторінку Ревізора, то мене обурила ваша реакція. Те як ви звинувачуєте у своїх же помилках пані Фреймут, яка всього-на-всього приїхала, щоб показати який у вас сервіс. З точки зрору журналіста вона все правильно зробила. Ревізія була справедливою, а ви всі тут налетіли на жінку і починаєте її звинувачувати у непрфесіоналізмі, образжаєте її різними словами. Невже ви не зрозуміли, що вся проблема не в Олі і не в цій передачі, а проблема вся у вашому сервісі, у ваших директорах, які ці заклади утримують.
саша Показати IP 20 Березня 2013 19:06
В ресторанах і готелях можуть відпочивати серйозні люди.Причому не самі.Навряд чи їм схочеться світитися на всю країну.Правильно забороняють зйомку.Я б теж не хотів би втрачати клієнтів.
сам Показати IP 20 Березня 2013 19:42
ця передача знята з американського проекту НOTEL IMPOSSIBLE -але Фреймут ні манерами ні фаховістю недотягує -суцільне кривляння і нахабство! Хуторянство з "претензією на професійність,неприємна особа!
анет Показати IP 20 Березня 2013 22:08
коли люди не можуть піднятися до твого рівня, то їм легше опустити тебе))))))))
Ирина Показати IP 21 Березня 2013 13:03
Я так розумію, що набагато краще було б не приїжджати Фреймут? Тоді б ми не знали,яка СПРАВДІ ситуація в наших закладах... Адже,якщо обізнаний, значить озброєний. Чи не так?
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 22:22
Файна Окраина - это вообще ужас... А во Базили - да, как на Луцк, то нормальное завеение, тарелки - это фигня, вот что скользко - правда. Не понимаю вообще за что Лелеки вообще получили сертификат.
Левчинський Показати IP 29 Квітня 2013 19:19
Ведущая "Ревизора" Ольга Фреймут жестоко избита на съёмках Съемки «Ревизора» закончились избиением Ольги Фреймут… Долгожданный второй сезон скандального телепроекта «Ревизор», стартовавшего на «Новом канале», увенчался неприятной казусной ситуацией. Как мы все помним, любопытная и дотошная ведущая Ольга Фреймут (Olga Freimut) со своей проверкой, не раз позорила и указывала на недостатки многих заведений Украины. В этот раз под прицелом оказался паб «Коррида» в Ивано-Франковске. Настоящая драка разразившаяся в момент съемок закончилась основательной потасовкой. Все попытки Ольги Фреймут (Olga Freimut) попасть в заведение увенчались выключением света, вырванным видоискателем и кулачными стычками между операторами и охранниками паба. Ольга Фреймут (Olga Freimut) оказалась в центре настоящей перепалки, и если бы не шеф редактор Аня Пагаева заслонила собой ведущую, то девушка стала бы настоящей боксерской грушей для обозленных охранников «Корриды». Ольга Фреймут (Olga Freimut) отделалась испугом, вывихнутой рукой и синяком от удара в плечо. Команда «Ревизора» без промедлений подала исковое заявление в местное отделение милиции по факту нанесения телесных травм… По материалам сайта infomore.net
вова кулида Показати IP 16 Березня 2014 16:58
оличка фреймут ви сама гарна жинка яку тильки я знаю
олегатор Показати IP 30 Січня 2015 09:56
коментар було видалено
Студент анонім Показати IP 7 Липня 2016 12:45
ЦЕ ЗВИЧАЙНО ТРОШКИ НЕ ПО ТЕМІ АЛЕ ВСЕ Ж ТАКИ ДУМАЮ КОМУСЬ ТОЧНО БУДЕ ЦІКАВО! Довго описувати тому просто не рекомендую працювати в одній із піцерій Фелічіта що знаходиться на вулиці Івана Франка за Базиліком, як виявляється Юлія Леонідівна (брюнетка під каре) директор даної піцерії дуже брехлива "ляля" що мене дуже шокувало. Не дивно що 90% стажувальників майбутніх офіціантів не пройшовши до кінця стажування різко передумують.. Навіщо платити зарплату офіціантові якщо можна відкрити вакансію на work.ua і постійно міняти стажувальників:) це ж так економно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus